Quantcast
Till salu inom: ”

valp säljes

Tidigare annonser till salu

6 stk amstaff valper 5 hannar ock 1 tik valp de er 100% amstaff jag har både mamma ock pappa til valpen ock dom er underbara ock snille så valpene er preget av sine foreldra vi søker søker snille seriøse kjøpere då vi inte er kamp hundar. vi er født i slutten av oktober. maila meg om dere ønsker bilder. min mail er jokernord666@yahoo.no eller ring for en hundprat 0768 102214 prisen på valpene går ock diskutera
Tiken väger 2 kg hannen 1,8 kg båda har bra temperament,sociala och älskar alla.vetbes, vacc, avmaska,chip märkta Kan gå in kolla på chihuahuabeige.doggyblogg. Ingen fodervärd eller avbetalning. Ring om ni är intresserad mina 2 kull så vet ni hur dom kan se ut.Säljer inte under 20 år. Berätta lite hur hunden kommer att ha på dagarna vill gärna prata med er skulle vara bra om jag fick träffa er sen när ni kommer att välja valp det är kö lista så ni får välja efter ni står i kön
Lilla Lasse som är en chihuahua blandras är vecka 23 redo att flytta till ett kärleksfullt hem. Lasse är 37½% Yorkshire terrier, 25% Chihuahua, 12½% Shih Tzu, 12½% Westie och 12½% Griffon. Detta är Skrållan och Gunnars andra kull så vi vet hur fina valparna blir, tidigare köpare är supernöjda. Om du tror att du kan erbjuda Lasse ett tryggt och kärleksfullt hem, och förstår att när man skaffar sig en hundvalp så skaffar man sig en familjemedlem som behöver omvårdnad och uppmärksamhet varje dag, ja då är du välkommen att höra av dig och komma och träffa Lasse. När Lasse är redo att flytta (tidigast i mitten av vecka 23) så kommer han att vara besiktad, vaccinerad, chipmärkt samt dolda fel försäkrad. Lasse kommer även att få med ett valp paket från Eukanuba samt en mysig filt som luktar som hans mamma. Vill du träffa Lasse och hans mamma Skrållan eller veta mer om dom så går det bra att ringa Emma på 0707-251202.
Lilla Bosse som är en chihuahua blandras är vecka 23 redo att flytta till ett kärleksfullt hem. Bosse är 37½% Yorkshire terrier, 25% Chihuahua, 12½% Shih Tzu, 12½% Westie och 12½% Griffon. Detta är Skrållan och Gunnars andra kull så vi vet hur fina valparna blir, tidigare köpare är supernöjda. Om du tror att du kan erbjuda Bosse ett tryggt och kärleksfullt hem, och förstår att när man skaffar sig en hundvalp så skaffar man sig en familjemedlem som behöver omvårdnad och uppmärksamhet varje dag, ja då är du välkommen att höra av dig och komma och träffa Bosse. När Bosse är redo att flytta (tidigast i mitten av vecka 23) så kommer han att vara besiktad, vaccinerad, chipmärkt samt dolda fel försäkrad. Bosse kommer även att få med ett valp paket från Eukanuba samt en mysig filt som luktar som hans mamma. Vill du träffa Bosse och hans mamma Skrållan eller veta mer om dom så går det bra att ringa Emma på 0707-251202.
Glamoröst Halsband-och koppelset till valpen! Gjort av mjuk nylon. Pris 179 kr Halsbandsstorlek: 10mm/ 15-22cm Koppellängd: 150cm Roliga leksaker för valpen och den lilla hunden. Pris 59 kr Super skön tröja som är gjord i mjuk velour. Pris 208 kr När valpen inte längre orkar gå så låt den vila i en snygg mjuk väska med bred och bekväm axelrem. Pris 399 kr Äntligen en bok som du kan skriva i om din hund! Den perfekta presenten för alla nyblivna valpägare. Pris 159 kr Gå in på www.finahund.se där hittar du mängder med prisvärda hundtillbehör.