Quantcast
Till salu inom: ”

uppsala ekeby säljes

Tidigare annonser till salu

Billy-bokhyllor i färgen körsbär säljes. Färgen finns inte längre på IKEA, men den är lite lik "mellanbrun", fast mer åt det röda hållet, lite som 50-talsmöbler i teak (om man inte tittar så noga :-)). Vi måste bli av med dessa snabbt och erbjuder för avhämtning: 4 st höga hyllor ca 202x60cm (dock är en av dem ett par cm lägre) - 60 kr/st 2 st låga hyllor, 106x80cm och 106x60cm - 40 kr/st ...eller alla för endast 250 kr! Någon av dem kan ha märken på gaveln (som naturligtvis inte syns när de står bredvid varandra). Hämtas i Ekeby. Skicka helst e-post, men det kan också gå att ringa.
Hej! Säljer nu denna bäddsoffa av äldre modell som stått i ett barnrum en längre tid. Skön att sitta i - inte den mest bekväma att sova i men perfekt som extrabädd ett par nätter! Vi har haft en extra bäddmadrass i för att öka komforten! Tror det är en IKEA soffa från början, den är dock omklädd med ett tjockt manschestertyp i neutral beige. Gör att den passar de flesta rum och stilar! Ren och fräsch - billigare vid SNABB och problemfri affär! Avhämtas i Ekeby på markplan!
Hejsan! Jag har en superfin nybyggd (2007) 2a i lugna och gröna Ekeby på gångavstånd från Engelska Parken/Uppsala Universitet att hyra ut omgående (ca 12 mars) till och med terminsslutet, med ev. förlängning över sommaren om så önskas. Lägenheten är belägen på andra våningen med balkong och utsikt mot villorna vid Sommarro. Allt är nytt och fräscht. Lägenheten kan fås möblerad eller omöblerad efter tycke och smak. Hyran inkluderar all förbrukning samt internet/TV. En halv månadshyra i deposition och goda referenser önskas. Visning på lördag 6 mars. Doktorander & studenter på avancerad nivå har företräde. Gärna till ett trevligt par eller två städade kompisar. Planlösning är bifogad.
Länsstyrelsen i Uppsala län 1993. Häftad, 43 sidor, 353 gram. Omslag, färgfoto Bo Brännhage/N: Motiv från Ekeby gravfält. Liten vikskada i övre högra hörnet, i övrigt i mycket gott skick. Sammanfattar de fem kommunvisa rapporterna från länets ängs- och hagmarksinventering med översiktliga figurer, diagram, kartor och statistik. De värdefullaste utflyktsmålen redovisas på en fristående, länstäckande topokarta i skala 1:100 000 med måtten 118 x 145 cm. Denna karta sitter i plastficka längst bak i boken. [Fältarbetet genomfördes inom ramen för Naturvårdsverkets och Länsstyrelsernas inventering av Sveriges ängs- och hagmarker åren 1987-1992.] Porto: 39:-
Köpt en ny laptop så jag säljer min gamla. Det är denna: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=554456 Köptes 2010-02-16 på expert för 6000. Kvitto finns. Kosmetiskt sett är datorn inte i nyskick, små repor o bucklor på vissa ställen i plasten. Elektroniskt och mjukvaran funkar felfritt och är i original. Win 7 64bit. Bra prestanda för priset, lite äldre spel o film flyter fint. HDMI-utag finns. Väska följer med för 200. Hämtas i Ekeby eller på stora torget i Uppsala.