Quantcast
Till salu inom: ”

tupperware säljes

BOA
F

Tidigare annonser till salu

av Tupperwareprodukter! Så roligt att ha hemdemonstration av dessa kanonprodukter. Du som värdinna får en härlig kväll med dina vänner & bekanta samtidigt som ni kikar på nya magasinet fulladdat med suveräna produkter till köket mm. Dessutom läckra gåvor till både dig och dina gäster! Ring och boka in eller beställ det du vill ha - sortiment hittar du på www.tupperware.se. Söker dessutom fler konsulenter av dessa produkter så varför inte ta tillfället att testa detta läckra och roliga jobb.
Huvudpersonen på en Tupperware demonstration är värdinnan. Som tack mottager han/hon en tackgåva – en intressant Tupperware produkt.Det är lätt. Som värdinna inviterar du hem vänner, grannar, kollegor, bekanta och släktingar. sedan kommer jag och demonstrerar Tupperware produkter eller håller en demonstration med tema, beroende på dina önskemål.När du håller din första demonstration, har du möjlighet att bli medlem i Tupperwares VIP Club.Du anmäler dig direkt hos mig och kan dra nytta av fördelarna med detsamma.Hör av dig om du vill ha ett demo.
Juicepress av märket OBH Nordica. Kraftig och stabil press. Endast använd i 6 månader. Köpt för 599 kr, säljes för 150 kr Mattallrikar och sopptallrikar med 70-talsstil. Grön färg och med vackert motiv. Mycket lite använda! Säljes för 5 kr/st Tupperware fryslåda/kyllåda med blå lock och genomskinlig. i mycket bra skick! Måtten är; bredd 28 cm: längd 38 cm & djup:12 cm Köpt för ca 280 kr, säljes för 50 kr Måste ses! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer även en tv-bänk i naturvitt trä. Mått. Höjd 35 cm - Bredd 149 cm - Djup 55 cm. Pris 350;- Har även fyra påsar med tupperware som jag vill få bort, får inte plats med allt. Har inte prissatt det ännu och plockat upp det. Men är du intresserad kan du komma hem och titta så kan vi diskutera det då. Susanne och Leo Essevius
Nu är det dags att göra sig av med saker som aldrig går sönder! Är så kolossalt trött på alla dessa förba___de plastprylar! Tillfälle för er som är utan eller loppisägare för nu ska "skiten" bort! Ge mig ett bra bud på hela samlingen så kan den bli din. Du behöver aldrig mer köpa en plastbytta :-) Observera att jag inte säljer enstaka utan alla i en klump. Kan skickas mot att köparen betalar frakt och köpesumman i förskott.