Quantcast
Till salu inom: ”

träffa ung tjej göteborg säljes

Tidigare annonser till salu

Obs! Ingen kallelse sker, kom själva och visa er på provfilmningen! Ansökningar här ses som statister. ---------------------------------------------------- Långfilm söker killar & tjejer i Västra Götaland, 13 – 23 år för huvudroll samt viktiga biroller för inspelning i Göteborgsregionen. En film om ungdomsglada dagar, förälskelse och om hur ensamheten känns när vänskapen sviker. Mestadels söker vi nordiskt eller europeiskt utseende. Hårfärg, vikt m.m har ingen betydelse. Skådespelarerfarenhet är inget krav, vi är intresserade av att träffa så många ungdomar som möjligt! Endast seriösa sökanden. Är du den vi söker? Provfilmning kommer att hållas: Tisdagen 2 Augusti från Kl.11:00 på Filmcentrum Väst. ”Hagabion’s byggnad”, högra ingången, Vån 2. Adress: Linnegatan 21, Göteborg. Hållplats – Prinsgatan. För övrigt är unga som äldre utan åldersbegränsning välkomna att höra av sig för statistmedverkan! Skicka en intresseanmälan med foto till Therese endast på den angivna emailadressen nedan. Skriv ”statist” i ämnesraden! Lön Statist.se - Sverigest största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam. Annonsen får inte kopieras eller distribueras.
Jag är en skötsam 20-årig tjej från Luleå som har fått jobb i Göteborg och behöver därför en lägenhet. Det jag söker är en etta från slutet på april och framåt, gärna centralt men allt är av intresse! Jag är även rökfri, djurfri och har inga betalningsanmärkningar. Jag är en lugn tjej som gillar att träna, träffa vänner och pyssla hemma. Kontakta mig på 070-3875350 eller mejla, jag läser mejlen varje dag. Tack på förhand!
Hejsan! Här har ni mig! Engla 28år, bor i en stor luftig trea i Partille, nära till skog och natur för länga promenader med hund och härliga slingor för rastning! Jag själv har inga djur i hemmet men har jobbat med hundar i 11år ideellt, så som hundproblematik, hundpsykologi samt djurskyddsföreningar och uppfödning. Här erbjuder jag nu passning i mitt egna hem, kvällar/dagar/helger efter överenskommelse, spelar ingen roll hur gammal eller ung eran hund är och all passning sker på trygg hemmaplan. Hunden i sig får självklart ALLTID sällskap, promenader, kärlek och behövs hela helger som passning, är jag tjejen för dig! Så behöver ni en trygg hundvakt med mycket erfarenhet och finner detta intressant, tveka inte till att höra av er så kan vi talas vid och träffas för vidare information! Tack för mig!
Mjauu jag är en ung brunmaskad helig Birma hanr som vill hitta ett varaktigt hem med mycket kärlek. Jag är rumsren trotts mina besök hos tjejer. Där du är vill jag också vara. Min matte tycker jag liknar en hund till sättet. Jag vill vara med över allt men framför allt i sängen. Jag är en lättsam katt som behöver all uppmärksamhet så vill vara ensam innekatt. Behöver all kärlek. Ni som kan erbjuda ett hem blir fodervärdar under en avtalad tid sedan blir jag helt er. Ni betalar min sand,mat och de jag behöver i vardagens När jag ska träffa tjejer så försvinner blir jag borta några dagar. Mitt nya hem behöver ligga i Göteborg så jag blir nära till mina tjejer. Jag är en jätte go kille verkligen så snälla hör av er till min matte. Bilder finns för er som är seriösa.
Hej! Är en ung tjej som ska flytta ifrån Stockholm ner till Göteborg i mitten utav Januari för arbete. Jobbar idag som Teamleader i ett IT företag som ligger i Solna. Har jobbat där sen i Juni/JUli och ahr tidigare 2,5år på ICA med ''special ansvar'' Har fått ett jobb som Projektledare på ett telecom företag nu och börjar i mitten av januari och vill drf hitta ett schysst boende tills dess. Nästa gång jag ska åka ner är 9-11:e Januari. Jag har bra koll på både mig själv och mina pengar, är nogrann, inga anmärkningar och älskar att träffa nytt folk. Mkt social, Jag festar, som alla andra men inte ofta. Blir en del resande i jobbet. Har kille nere i Göteborgträffar honom en del. Söker något för en längre tid, 4mån och uppåt. Jag vill kunna göra det så eget som möjligt och har en del egna saker jag gärna tar med. Har även tre ormar som jag gärna vill ta emd men kan backa på den ideen om någonting känns intressant då jag vet att många är rädda. Hör jätte gärna av er, jag är öppen för alla förslag och hoppas att vi hörs snart :)! Mvh Louiise