Quantcast
Till salu inom: ”

teutonia cosmo säljes

Cosmo
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en mörkblå Teutonia Cosmo årsmodell 2010. Inköpt 19/5-2010 på Baby Planet på Hornsgatan för 7195kr, kvitto finns. Cosmo är en sittvagn som kan användas även som liggvagn men vi har varken mjuklift eller hårdlift som ingår, det får man köpa till separat. Vi köpte vagnen när vår son var 6 månader och har därför endast använt vagnen som sittvagn i cirka ett halvår fram till november 2010. Vi har en annan vagn som vi utnyttjat sedan november. Cosmo är en liten och smidig vagn som är perfekt om man bor i stan. Vi har varit helnöjda!
Teutonia cosmo -09 Dessa saker ingår: -Cosmo sittdel svart. Vändbar,avtagbar & fullt liggläge. -Fashion ligginsats svart med mjukt innertyg i svart velour, mjuk bäddmadrass och smart bärhandtag i suffletten. -Tario bilbarnstol svart (bas ingår) -Tario adapter så man kan klicka på bilbarnstolen på barnvagns chassit -Original regnskydd till både sittdel & liggdel. -Inlägg för nyfödd svart -Teutonia footsack svart (vindskydd för sittdelen) -Teutonia skötväska svart -Instruktionsböcker Chassit är lite repigt men annars är alla delarna i fint skick! Ring/Mejla Mvh Susann
säljer nu vår fina teutonia cosmo årsmodell 2010, inköpt augusti 2010. allt i svart förutom innertyget i liggdelen som är grått. vi har endast använt liggdelen och då enbart mellan september 2010-mars 2011, ej sliten liggdel då vi hela tiden haft åkpåse i. sittdelen är inte ens uppackad ur plasten. vagnen är underbar att köra och fungerar utmärkt! liggdelen är enkel att haka ur när bebisen sover så att man bara kan ta med den in utan att behöva ta med hela vagnen in. regnskydd ingår. inköpt för ca 9500kr. kvitto finns!
Nu säljer vi våran fina Teutonia Cosmo uttagen i februari 10 i färgen grå. Det medföljer hårdlift, åkpåse, fotsack, & skötväska. Allt är i orginal av märket Teutonia. Vagnen är i väldigt fint skick, & varsamt använd då vi har haft flera vagnar. Vagnen är väldigt smidig att använda med sina svängbara hjul som även går att låsa. Den går att använda från födseln och upp till 3 år. Jag kommer ej att sätta något pris på vagnen, så kom gärna med bud. Men ej några skambud. Jag nås både på mail & telefon.
Säljer vår fina svarta syskonvagn pga att stora tjejen inte längre åker vagn.Har inte använt vagnen mycket alls. Den är mycket stabil och lättkörd pga svängbara främre hjul. Det följer med en mjuklift som kan göras om till åkpåse samt regnskydd. Inbyggt insektsnät. Väldigt stort innerutrymme. Hela 66,5 cm utrymme på bredden. L:99 B:79 cm, vikt 17,9 kg. Ihopfälld: L:99 B:79 H:57 cm