Quantcast
Till salu inom: ”

stuga säljes

Tidigare annonser till salu

En skønt og veludstyret stuga med sauna og solarium ca.12 minuttes gang fra bedste sandstrand. Ideel for familier med børn - Kilometer lange. børnevenlige sandstrande, Sommerland Sjælland, masser af restauranter og minigolfbaner, Bon Bon Land i midtsjælland,og kun 1 times kørsel til København.Odsherred er et landskab fyldt med kontraster og spændende historier; masser af aktivitetsmuligheder for børn og voksne; kilometervis af vandre- og cykel- ruter og gode muligheder for lystfiskeri, sejlads, golf, tag en tur til Gniben - spidsen af Sjællands Odde, køb fisk direkte fra fiskekutterne i Havnebyen eller Havnsø, tag til Nykøbing Sjælland - en meget levende by og meget meget mere.
På ytan verkar Elisabeth Vogler ha allt hon önskar sig; hon är en framgångsrik skådespelerska, lycklig i sitt äktenskap och mor till en son. Men efter en föreställning av -Elektra- har hon plötsligt upphört att tala. I övrigt helt frisk har hon valt att gå in i tystnaden. Hon svarar inte på frågor och tilltal, tystnaden är hennes mask. Tillsammans med en sköterska, syster Alma, bosätter hon sig i en isolerad stuga på en ö. De två kvinnorna kommer efterhand varandra närmare i olika situationer och det uppstår ett förtroligt förhållande dem emellan, så pass förtroligt att deras identiteter börjar glida mot och in i varandra.
Möt Iris (Kate Winslet) och Amanda (Cameron Diaz), två kvinnor som inte kunde vara mer olika ? den ena bor i en mysig, engelsk stuga och den andra i en vräkig villa i Hollywood. Deras enda gemensamma nämnare är dåliga erfarenheter av män. I ett desperat behov av att komma bort möts de på nätet och bestämmer sig plötsligt för att byta bostad. Detta leder dem båda till något som de varken önskat eller förväntat sig ? en ny romans ? och de upptäcker att en ny adress verkligen kan förändra ens liv. Regissören av Galen i kärlek och Vad kvinnor vill ha bjuder på två timmar av både hjärtvärmande och romantisk komedi.
Det är snart slut på terminen på det fina universitetet ?University of Dreyskill? och det är dags för alla studentfester. Det coola gänget som kallas -The Crew är inbjudna till en rik klasskamrats stuga uppe i Colorados bergkedja. Men vad som skulle blivit en rolig helg med skidåkning och avkoppling visar sig snart bli en helg som de aldrig kommer att glömma? om de överlever! En banal lek som kallas ?75? och en busringning till fel person leder helt oväntat till en kamp på överlevnad!
Skick: 4/Inbunden. Wahlström & Widstrand, Tryckår: 1998 Antal sidor: 167. 215 x 140 mm Jake, 29, flyr från sitt trista äktenskap med ungdomsförälskelsen Amy. I en liten vitmålad stuga i en ny stad skapar han ett trivsamt hem och försöker etablera sitt företag. br br Maggie, 44, är också fast besluten att bygga upp en ny tillvaro. br br Fraktkostnaden är alltid 35 kr (inom Sverige) oavsett antal beställda böcker. Spårbar försändelse, om över 150 g, med Posten.