Quantcast
Till salu inom: ”

stege säljes

Tidigare annonser till salu

Jag har en reservhjuls baslåda som e guten efter en 9000cs å med ett hål i för en 12a..De ennda som behövs e å klä den men de e ju inge större problem då överdelen endast kläs(locket där basen sitter i..) Sen har jag ett Mds steg på 300w som jag ska sälja åxå...2vägs.. Har även ett 6 1/2" Blizzard kit med Canton diskanter Sen blir ju 12an jag har över åxå,har ändrat mej när det gäller stereo bygge i bilen..Det är en Mds Monster 12a..Stor å tung e den.. Jag vill ha 800kr för lådan sen säljer jag av dom andra grejjerna till ett fynd pris av 500kr/del..
Thriller. Bonniers, Sthlm 1967. 233 s. Klotband med något naggat skyddsomslag, exlibris. Ur baksidestexten: "Menoras hemlighet är något ganska unikt, en thriller bräddad av humor, lärdom och spänning. I England har den redan väckt allmän entusiasm - garvade thrillexperter svär på att så roligt har de inte haft sedan de läste Buchans odödliga "De trettionio stegen". Redan med "Rosen från Tibet" dokumenterade sig Lionel Davidson som en ävertyrsförfattare i mästarklass, och med "Menoras hemlighet" har han ytterligare stärkt sin tätposition. Av den engelska Crime Writers' Association belönad med priset för 1966 års bästa kriminalroman".
Hft. 1956. 256 s. Tidens Förlag. Omslag av Per-Erik Hagdahl. Originalupplaga. ”Flickan Gunborg är sex år. De vuxna börjar komma inom synhåll, steg för steg kommer hon dem närmare. Hon kan höra och uppfatta vad de säger till varandra och fundera över det. Hon har två mammor: den riktiga som kommer på besök ibland och skolstäderskan som hon bor hos. Och två fosterbröder......... Romanen är självbiografisk. Med djup inlevelse skildras flickan Gunborg” skriver baksidestexten. Fint, osprättat, mycket svagt smutsigt ex.
Växellåda: Manuell Bränsle: Bensin hej! tänkte sälja min volvo 240... bilen så gott som rostfri och ny besiktigad och skattad..bilen går mycket bra. tyvärr så finns det lite små fix så som trasig kupefläkt och en buckla i framskärmen. stereo kan fås med om man vill det sitter en pioneer huvudenhet i, två bas lådor, 6.5:or i dörrarna fram, 6x9:or i hatthyllan och ett mac audio steg som driver lådorna och 6x9:orna.... mvh// henke med stereo 10000:- utan 8000:-
Sahla 495 med Honda 50 hp - 04 uttaget -05 - TK trailer obromsad båt kärra - 05 - Kartplotter simrad CP 32, ny antenn - 06 - Ekolod Lowrance X 125 med fart och temp - 05 - Lanternor - Självläns - Huvudströmbrytare - Stege - Brandsläckare - Båten grundmålad med epoxyfärg 4ggr och bottenmålad 2 ggr. - Motorn servad enligt serviceboken på auktoriserad verkstad. - Motorn har gått ca 45h. - 1 Ägare Båten finns i Västervik. Allt är i nyskick och pedantiskt skött. Bilder mailas vid intresse.