Quantcast
Till salu inom: ”

skeppshult säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min svarta cykel från Skeppshult. Modell: STC 24-VXL (58 cm) Cykeln är ca 4 år gammal och fungerar utmärkt. Innan vintern lämnades den in på service och servades för ca 1500 kr. Saker som byttes ut på servicen var kedja, bakre drevpaket, sadel och handtag. Kvitto och alla papper som följde med cykeln finns kvar och lämnas över till köparen. Nypris för cykeln var 7595 kr och en ny liknande cykel från Skeppshult idag kostar över 8000.
Jag älskar den här cykeln, men den är tyvärr lite för stor för mig. Den rullar som en dröm och är i nyskick, endast sommarkörd. Två år gammal. Skeppshult STC Pro är den sportigaste cykeln i STC-gruppen. En unik kombination av sport och brukscykel. Utrustad med: -24 växlar, shimano tiagra -multifunktionsstyre med ställbar styrtapp, -lättrullade punkteringsskyddade däck från Schwalbe -högeffektiv rullbroms med överbelastningsskydd både bak och fram -navgenerator med halogenbelysning -godkännt lås -skärmar och pakethållare -gelsadel. Jag har dessutom satt på kombipedaler för spd skor och cykeldator samt flaskhållare. Medföljer om du vill. Stl 53 cm Nypris drygt 9000 kr i standardutrustning Passar lika bra till och från jobbet som för tjejvättern. Racerhybrid.
Hej, Säljer en helt ny och oanvänd Skeppshult STC steel, jag har inte ens suttit på den! Min förra cykel blev stulen så det här är ersättningscykeln från försäkringsbolaget, och eftersom jag redan har en annan så säljer jag den här. Shimano Alfine Hydraulisk Skivbroms fram och bak. 9 växlar. Vit till färgen. Ramstorlek är 58cm, dvs den större. Tillbehör som jag valde till är stänkskärmar fram och bak samt ett helt nytt lås. Svensktillverkad. Utplockad på Cyclecorner i Hammarby sjöstad den 1:a april 2011, kvitto finns naturligtvis! Finns i Hammarby sjöstad. Mvh Johan
Den perfekta cykeln för sommar- och vintercykling t ex till och från jobbet. Välhållen Skeppshult herrcykel 28'', mindre ramen, 7-växlat helt inkapslat nav med "klickreglage". Färg: grå-grönmetallick med svarta skärmar och pakethållare. Skinnsadel från Brocks, läderfett medföljer. Trumbroms fram, fast framljus drivs med vanlig dynamo på framhjulet, batteridrivet bakljus. Nya däck fram och bak. Fungerande fast ramlås och bygellås "Kryptonite silver" medföljer liksom monterad cykeldator Sigma Sport BC 800. Ingen rost. Växlingskabeln omdragen för att inte frysa fast vid minusgrader.
Skeppshult cyklar är av absolut toppkvalitet från Svenska Skeppshult i Småland. Dessa cyklar är cyklarnas "Rolls Royce" som tidningen "Råd & Rön" och "Cykelfrämjandet" beskrev dessa cyklar då de testades under 2009. Skeppshult fick högsta möjliga betyg i båda dessa tester!!! Skeppshult herr och dam cykel i nyskick säljes pga flytt. Cyklarna köptes nya sommaren 2009 och är knappt använda eftersom vi ej "hunnit" cykla på dem pga pågående nyhusbygge. Herrcykeln är en 7 växlad Aquamarinblå metallic modell "ARC" i absolut nyskick med alla tillbehör man kunde välja till inkl den fina elektromagnetiska navgeneratorn från svenska ABB. Nypris: 8 395 kr Pris: Endast 5 800kr eller högstbjudande! Skeppshults damcykel är en modell "Nova" och har enast ett litet mindre märke på ena plastdekalen. Cykeln är 7 växlad och är Silvermetallic. Även denna cykel köptes med alla tillbehör man kunde välja till inkl den fina elektromagnetiska navgeneratorn från svenska ABB. Alla kvitton, instruktionsböcker, manualer etc följer naturligtvis med köpet. Nypris: 8 395 kr Pris: Endast 5 800 kr eller högstbjudande!