Quantcast
Till salu inom: ”

skötväska säljes

Tidigare annonser till salu

Har en superfin skötväska ute igen pgra oseriösa köpare. Brun med svarta mönster i enligt bild. Finns många fack både med och utan dragkedja. Bra mindre fack på väskans kortsidor med resår i, perfekt för att ha nappflaska eller dyligt i. Tillhörnade skötunderlägg medföljer, likaså tillhörande axelrem. Jag skickar den gärna men mot förskottsbetalning till konto i Swedbank och att du som köpare står för frakten. Nypris för denna vöska är 999:- MITT PRIS: 500:- (+ frakt på 89:-) Först till kvarn!!!
Barnvagn Focus Duo, mycket komfortabel och mjuk gång. Vagnen består av en vändbar liggdel och en vändbar sittdel med bygel. Tåligt och vattenavvisande materiel som är UVbeständigt och flammsäkert. Handtag, ryggstöd och benstöd är ställbara. Ingår i vagnen: - Kullagrade lufthjul med kromade fälgar - Liggdel med madrass (hårdlift) har även två sittläge - Sittdel som enkel monteras i båda färdriktningarna, har även fullt liggläge - Skötväska (Dragkedja trasig) - Inköpskorg Storlek hopfälld 90x60x40 Liggdelens innermått 83x37cm Vikt 16.5 kg. Inköpt 2009,använd en säsong. Har efter det stått i ett varmt förråd. Nås endast på telefon.
Nu säljer jag dotters barnvagn Focus Duo som är spårsamt använd , mycket komfortabel och mjuk gång. Vagnen består av en vändbar liggdel och en vändbar sittdel med bygel. Tåligt och vattenavvisande materiel som är UV-beständigt och flammsäkert. Handtag, ryggstöd och benstöd är ställbara. 5-punktssele. Ingår i vagnen: - Kullagrade lufthjul med kromade fälgar - Liggdel med madrass (hårdlift) har även två sittläge - Sittdel som enkel monteras i båda färdriktningarna, har även fullt liggläge - Skötväska - Inköpskorg Storlek hopfälld 90x60x40 Liggdel innermått 83x37cm Vikt 16.5 kg Priset 2000kr eller högsta bjud
Mycket säker, bekväm och snygg barnvagn av märket Focus (modell: Comfort). Vagnen "förvandlas" lätt till en sittvagn på några få minuter. Sittdelen syns i bifogad bild. Vagnen är tillverkad av material som är vattenavvisande, flamsäkert samt UV-beständigt. Justerbara handtag, ryggstöd och benstöd. Bra fjädring vilket underlättar att vagga barnet till sömns. Ingår: - Ligglift (nypris ca 400 kr) - Liggdel med madrass - Sittdel som enkelt monteras. - Stor inköpskorg - Skötväska Aldrig använd! Köpt i februari 2011, kvitto finns. Nås lättast på telefon.
Säljer nu vår fina kombivagn, inköpt förra sommaren pga flytt. Använd endast några månader då jag har 3 vagnar till jag växlar med. Den är jättefin med en liggdel samt en sittdel, skötväska och regnskydd. Det följer även med en extra madrass som jag köpte i november så den är bara ett tillbehör. Den har svängbara framhjul som går att låsa. LIggdelen kan även användas lite som "vagga" då den är lite svängd. Jättelätt att fälla ihop. Nypris 4000kr , nu 1000kr då jag vill bli av med den snarast, flyttar nämligen om 2veckor.