Quantcast
Till salu inom: ”

parasoll säljes

Tidigare annonser till salu

Dette nye hus ligger i nærheden af den hvide by ved sortehavskysten og er både komfortabelt og personligt indrettet. I den dejlige velplejede have er der swimmingpool, plads til at solbade og parasoller. Huset er moderne indrettet i orientalsk stil og meget rummelig med 280 m2 - ideelt til den store familie. I stueplan findes stue, veludstyret køkken, spise- og sofagruppe. På etagerne findes soveværelser - alle nyindrettede. Rolig beliggenhed tæt på stranden og byen Balchik hovr der er mulighed for underholdning.
Der er mange smukke bugter omkring Crikvenica, der normalt kun bruges af turister, og den lokale strand er i sommermånederne meget velbesøgt. Der er promenader på stranden, og legepladser for børn, en vandrutsjebane, og mulighed for at leje liggestole og parasoller. Der er masser af sportsaktiviteter, såsom bowling, vandski, banan sejlsport, volleyball osv. Lejligheden er beliggende i distriktet kaldet Benici som er et stille område, og ideelt for børn. Lejligheden har havudsigt, satellit-tv, BBQ, fuldt udstyret køkken- og opholdsrum, en dobbelt sovesofa, dobbeltværelse, badeværelse med brus, og en terrasse (20 m2) Parkering er muligt på området. Sengelinned skiftes hver uge. Håndklæder er til rådighed.
To enkle, velholdt bygninger beliggende blandt olivenlunde danner et kompleks af 6 ferieboliger, som ligger på østkysten af øen, nord for Korfu by Denne feriebolig er beliggende i stueetagen, med sin egen dækkede veranda og adgang til en forfriskende ferskvands swimmingpool med solsenge og parasoller til fri afbenyttelse. Boligen har et soveværelse, spisestue/opholdsrum med tekøkken og et lille brusebad. Soveværelset er lyst, med 2 enkeltsenge og adskilt fra opholdsrummet af en foldedør. I opholdsrummet er der to sovesofaer. Stranden med det klare vand, er beliggende direkte på den anden side af vejen og er let tilgængelig.
Dette luksuriøse villa ligger 9 km nordvest for Korfu by. Beliggende fredeligt i det naturlige landskab. Her er en smuk have fuld af blomster, buske og træer. Dette er et hjem for naturelskere, og dem, der vil opleve det virkelige Grækenland. Den 50-m2 åbne stue med moderne køkken kombineret med spisestue har en sovesofa, der konverteres til en dobbeltseng. Ovenpå to meget smukke, lyse, moderne dobbeltværelser med døre, der fører til en balkon med en vidunderlig udsigt over landskabet. De 2 bruserum med WC er moderne og lyse. Omkring den forfriskende pool er en rummelig terrasse med solsenge og parasoller, perfekt til en afslappende drink, eller bare rolig afslapning mens man nyder den fantastiske romantiske solnedgang.
En dejlig ferielejlighed i et velholdt lejlighedskompleks. Det er roligt og solrigt beliggende på en bjergskråning og har dermed en fantastisk panoramaudsigt til søen og bjergene. Lejligheden er moderne og komfortabelt indrettet og udstyret med klimaanlæg. I komplekset findes både en indendørs og en udendørs swimmingpool samt et børnebassin. Desuden er der liggestole og parasoller til rådighed. Gæsterne kan gratis benytte fitnesscenter, tennisbane, minigolf og internet. Mod betaling findes sauna, tyrkisk bad og bordtennis. Kort afstand til golfbaner. Det anbefales at leje en bil på ferien.