Quantcast
Till salu inom: ”

mattor säljes

matta

Jönköping
Mattor

Jönköping

Tidigare annonser till salu

Finn Kalvik, Nökkelen ligger under matta, vinyl-LP, Side 1:1. Elva 2. Strofe med vinden 3. Den svalande vind 4. Död mann rider 5. Bak min dör 6. På jorden et sted Side 2: 1. Det haster 2. Mårrapils blues 3. Stone and wave 4. Hvis du reiser nordover i år 5. En time av gangen 6. Kvelden lister seg på tå Skivan i bra skick, FRI FRAKT, Betalning till plusgiro.
Få minuters promenad från havet och den breda sandstranden, ligger detta fritidshus på en fin, stor klittomt med utsikt över det öppna landskapet. Huset är omgivet av härliga terrasser med fastmonterad grill. Det är ljust och välinrett med lutbehandlade träväggar och trägolv överallt med lösa mattor. Utöver det stora badrummet med golvvärme och en stor 4-pers bubbelpool, finns det ett extra badrum. Huset har ett centralt läge för utflyktsmål såsom Fårup Sommarland, Blokhus och Lökken med trivsam bymiljö och bra affärer.
Nära Lökken centrum och den fina breda sandstranden ligger detta spännande semesterkomplex med en funktionellt inredd lägenhet i 2 plan. På markplan finns ett kombinerat allrum och köksavdelning med klinkergolv, fina möbler och ett härligt ljust och välutrustat kök. Från allrummet finns utgång till en öppen terrass. Det finns dessutom ett ljust sovrum och badrum med bastu. På övre plan finns 3 ljusa sovrum med mattor samt ytterligare ett badrum med bubbelbad. Området bjuder på många aktiviteter bl a bowling, en tur i simhallen och en allmän lekplats.
Den långa mattan som man förr lade från rum till rum är ca 8,60 m lång och ca 50 cm bred. Har en mindre skavank ca 1,90 cm in på kanten. Kan delas eller lagas vb. Därav det låga priset 250 kr. Den andra mattan, typiskt vackert hemvävd med dekorativa invävda mönster förutom färgen har hängt på en vägg men passar även bra på golv i finrum t.ex. pris 200 kr. Den tredje mattan tar jag med ifall intresse finns för en "byggnads-vårdsmatta". Den har fläckar men kan delas till en hallmatta snygg i torp eller stuga. Pris 50 kr Alla mattorna pris 450:- Välkommen att höra av dig! Tfn 0221-28663 eller mail rejsan@hotmail.com // Renée
Trevligt semesterhus beläget på en stor och fin naturtomt alldeles vid vattnet. Från en del av tomten har man panoramautsikt över Tåsinge och Fyn. Huset har trägolv med lösa mattor, många moderna faciliteter samt bubbelbad, bastu och solarium. Dessutom finns det både en öppen och täckt terrass, där man kan ha det skönt. För den fiskeintresserade är det bara 80 m till vattnet och det finns bra möjligheter att frysa fångsten i huset. Semesterhuset ligger i ett väl fungerande semesterhusområde bara 3 km från Lohals med sin trivsamma hamnmiljö.