Quantcast
Till salu inom: ”

livsmedelsbutik säljes

Tidigare annonser till salu

Mycket fräsch, rymlig och välutrustad stuga med fantastisk utsikt och perfekt läge vid Laxfjället intill sittlift, skidbackar och skidspår i Tärnaby. 2 sovrum med 6 (2+4) bäddar + en viksäng. 200 m till busstation och längdspår. 400 m till livsmedelsbutik. Pris lågsäsong avser sommar/höst. Högsäsong vinter (v9-16 förutom v. 10 o påsk): ca 4500:-. Vinterveckor utanför högsäsong: 2500:- - 3000:-. V. 10 samt påsk: ca 5500 - 6000:-/vecka. Allergivänligt Dusch Diskmaskin El ingår Frys Handikapp anpassad Husdjur ej tillåtna Kylskåp Matlagningsmöjligheter Micro Mobiltelefontäckning Rökning förbjuden Separata sovrum Torkskåp Tv Uteplats med utemöbler WC Veranda Öppen spis
Detta exklusiva semesterhus av hög standard ligger på en skyddad naturtomt i det lugna och trevliga Jegum Ferieland. Huset är stort med dubbelsängar i alla fyra sovrummen. I vardagsrummet finns en härlig öppen spis och från det stora köket/allrummet har ni tillgång till söderterrassen. I husets hjärta, poolrummet, finner ni den härliga swimminpoolen där lek och motion kan blandas. Genom att använda motströmsaggregatet kan ni få extra motion. Huset är välmöblerat och allt finns för att en eller två familjer ska trivas. Jegum Ferieland bjuder på många fritidsaktiviteter för både barn och vuxna. Vad sägs om tennisbanor, minigolf, lekplats samt cafeteria och livsmedelsbutik.
Beskrivning: Vi söker nu butiksmedarbetare inom livsmedelsbutik. Vi har idag kontakt med en av Sveriges största livsmedelsbutiker och den befattning vi söker är personal till kassa och övriga avdelningar. Vi söker nu Dig som främst har erfarenhet från kassaarbete och är serviceorienterad. Erfarenhet av andra arbetsuppgifter inom livsmedelsbutik är också meriterande. Du kommer även inom detta träffa mycket människor och knyta kontakter samt bygga på din arbetslivserfarenhet. Krav på person: Vi söker nu dig som främst har erfarenhet av kassaarbete och är serviceorienterad. Erfarenheter av andra arbetsuppgifter inom livsmedelsbutik är också meriterande. Arbetstid/Varaktighet: Deltid/Behovsanställd Lön Fast lön/Timlön
Vi söker dig som verkligen brinner för arbete med service och sälj.Vill du ha ett utmanande arbete och arbeta på olika arbetsplatser är det dig vi söker. Du kommer att arbeta som konsult för Storesupport som demonstratis/demonstratör åt våra kunder. Arbetet är att framhäva produkten och skapa ett intresse för produkten. Du måste gilla att träffa nya människor och våga ta kontakt med dem. För att trivas med det här jobbet krävs att man är flexibel och beredd på att åka runt till olika arbetsplatser.
Vi söker dig som verkligen brinner för arbete i livsmedelsbutik och som ser en framtid inom just detta område! För kunds räkning söker vi dig som vill lära dig allt i butik och i framtiden kanske även vill driva en. Vi ser att du är en engagerad och driven person som inte är rädd för att ta i. Du som söker ska bo i Orusttrakten och har för avsikt att stanna i området under en överskådlig tid. Är du den vi söker?