Quantcast
Till salu inom: ”

levin säljes

Tidigare annonser till salu

Jag har en riktigt fin gammal levin som jag tyvärr nästan aldrig spelar på. Så nu bortadopteras den mot avgift till nån som visar den lite mer uppskattning. Ingår gör såklart axelbandet & en gammal bra gigbag. Kan levereras till stockholm (eller varsomhelst på vägen mellan gbg-sthlm) den 1:e mars om så önskas! 3900:- eller högstbjudande Om ni undrar nåt eller vill ha fler bilder är det bara att maila!
Säljer mina gitarrer som inte används längre....jag har köpt de för ca 5 år sedan. De senaste 2 åren har gitarrerna bara samlat damm. [Vänster på bilden]: Stålsträngad Levin 118 (köpt på Hellstone för 2400 kronor) Mitt pris: 1500 kronor ------------------------------ Gitarren i mitten på bilden är såld! ------------------------------------- [Höger på bilden]: Orkestergitarr (köpt på Halkans för 5500 kronor). Gitarren är i väldigt bra skick. Den har inga sprickor och är väldigt lättspelad. På huvudet står serienummer X5025 (den första siffran är otydlig). Mitt pris: 3000 kronor eller högstbjudande. --------------------------------------------- Levin mandolin som användes mest som prydnad. Väldigt bra skick och lättspelad. Även den är köpt på Blocket för ca: 1500 kronor. Mitt pris: 1200 kronor
Levin akustisk från 1950. Serienr 242149 med tillägget 4N. Case ingår. Den tillhörande mikrofonen påmonterad med speciallösning till just den här gitarren utan minsta åverkan på gitarren i sig, inhandlad från USA, Sekova-mick i klassisk DeArmond Pickup-stil, 70-tal, elektroniken lagad och fixad 2011. Pris för båda tillsammans 10000. Pris gitarren enskilt: 8500. Pris mikrofonen enskilt: 2500. Gitarren akustiskt: http://www.youtube.com/watch?v=BRjtnuONDEs Mikrofonen med gitarren: http://www.youtube.com/watch?v=k6ruhz1-Cjg Som kuriosa kan nämnas att gitarren använts vid inspelningarna till skivorna Rust & golden dust, Inconsequencia, och den kommande plattan Dictions & contradictions. Kom gärna hem till mig och provspela eller kontakta mig för mer bilder!
En Levin Modell 247 från 1932 säljes. Superflammig björk i sidor och botten. Lock i gran men mosaikinlägningar runt ljudhålet och kanten. Greppbrädan är i riojakaranda med pärlemorsinläggningar, en saknas dock. Halsen är i lönn. Sidorna, botten och halsen är vackert betsad i en grön/grå färg med cellulosalack. Stall i ebenholts. Waverlystämmskruvarna fungerar fint. En av skaften är böjd, men är inget som hindrar att stämma. Stränghöjden är hög. Det finns en liten spricka längs med den högra sidan av greppbrädan. För övrigt i jättefint skick. Skickas ej. Har ni några frågor eller vill ha flera bilder så skicka ett mejl så fixar vi det!
Säljer nu av lite gitarrer p.g.a. lägenhetsköp. Levin L44: Köpt begagnad på Jam Gitarrer i Stockholm för ca. ett år sedan. Var då nyservad, strängbytt, intonerad. Spelar fantastiskt för någonting så billigt. Svenskbyggd. Pris: 950:- Ibanez V205SECE: Westerngitarr jag köpte ifrån Thomann för ca. två år sedan. Inlämnad, genomgången och intonerad när jag fick hem den. Sitter 12'or på den nu, så lämpar sig för komp och rock mer än melodi, kan tänkas. Pris: 1750:- Båda gitarrerna är enbart sparsamt "hemmaspelade", alltid varsamt hanterade och förvarade. Säljes som sagt för att jag ska flytta och har lite fler gitarrer än jag kanske behöver... Nås enbart via mail till en början, telefonnummer ges vid seriöst intryck.