Quantcast
Till salu inom: ”

lägenhetsbyte upplands väsby säljes

Tidigare annonser till salu

I ett trivsamt lägenhetsområde i Upplandsväsby 5min till centrum med närhet till skolor och förskolor, naturreservat, bad, fotbollsplan, tennisanläggning och affär Ica, Coop Extra. Ca 5 minuter med bil till Sollentuna&Stinsen köpkvarter, 8 min till Pendeln 20min till stan. Den mysiga och charmiga lägenheten med 3 rum&kök. En öppen yta i hela lägenheten med mycket förvaring, 2st sovrum med dusch med fönster. Nya vitvaror i kök o Bad. Balkong ut mot en stor, trevlig och barnvänlig innergård med , stor lekplats för barn.Det finns parkering och 1 st källarförråd. Vi älskar våran fina ljusa lägenhet men vi behöver större pga tillökning. All förslag är välkommna!
Lägenheten ligger på översta våningen i ett 40 - 50 talshus. Balkongen vetter i söderläge och har sol hela dagen. Lägenheten har två stora rum ett mellanstort och lite mindre. Det är nära till naturen, skogsgläntor, och det tar ca 7 min att gå till sjön norrviken och dess badplats. Det är gångavstånd till pendeltågstationen och det finns även busshållplats 200 meter från dörren där bussar mot Upplands väsby/Rotebro station går. Att åka tar det 23 min till Stockholm Central och 33 min till Uppsala centrum.
Totalrenoverad och stambytt (oktober -10) 3:a om 77 m2 i Upplands Väsby. Stor 3:a med parkettgolv i hela lägenheten, klinker i del av hall. Köksluckor samt vitvaror från oktober 2010. Helkaklat badrum med badkar,golvvärme,handdukstork samt uttag för tvättmaskin. Helkaklad gäst-WC med golvvärme samt dusch. Balkong med eftermiddagssol. Klädkammare i lägenheten samt källarförråd. Säkerhetsdörr. Promenadavstånd till både centrum och pendeltågstation. Du tar dig till både Stockholm och Uppsala, och restiden är en knapp halvtimme åt vardera hållet. Restiden till Arlanda är sju minuter med Upptåget.
I ett trivsamt lägenhetsområde i Upplandsväsby 5min till centrum med närhet till skolor och förskolor, naturreservat, bad, fotbollsplan, tennisanläggning och affär Ica, Coop Extra. Ca 5 minuter med bil till Sollentuna&Stinsen köpkvarter, 8 min till Pendeln 20min till stan. Den mysiga och charmiga lägenheten med 3 rum&kök. En öppen yta i hela lägenheten med mycket förvaring, 2st sovrum med dusch med fönster. Nya vitvaror i kök o Bad. Balkong ut mot en stor, trevlig och barnvänlig innergård med , stor lekplats för barn.Det finns parkering och 1 st källarförråd. Vi älskar våran fina ljusa lägenhet men vi behöver större pga tillökning. All förslag är välkommna! SNARAST!
Jag har en underbar lägenhet i en 2 vånings hus. en trea + kök en stor sovrum och en lite mindre en stor klädkammare och stor förrådd precis utanför dörren. plats för tvättmaskin i badrummet, i köket har man plats för en stor matbord och disk eller tvättmaskin. stor hall, stor balkong och stor vardagsrum. Det finns säkerhetsdörr. har renoverat lägenheten lite är jätte nöjd med lägenheten har bott här i 12 år men måste byta min lägenhet mot nåt större för mer information kan ni ringa i upplands väsby är jag bara intresserad av radhus snälla hör av er om ni är seriösa