Quantcast
Till salu inom: ”

krusbär säljes

Tidigare annonser till salu

Bonnier Alba. Första uppl. 1996. 626 s. Inbunden. 23x16cm. 1240 gram. NYSKICK! Skyddsomslag finns i nära nyskick. /// Från baksida: "Svenska Krusbär" är en antologi som innehåller bidrag från 1400-talet till vår tid, av kända skribenter och mindre kända. Alla har brottats med frågan: "Vad är Sverige och svenskar egentligen?" Många tror sig sitta inne med svaret. Lästa tillsammans klargör "Svenska krusbär" i första hand något annat, nämligen att det nationella är en konstruktion som har använts i de mest skiftande syften: till krigshets men också till fredspredikan, till att säkra privilegier och rådande statsskick men också till frihetsagitation, till rasistisk pseudovetenskap men också till sociala utopier och poetiska fantasier.
Villa på Klossdammen, barnvänligt område, nära till skola, fritids och motionsanläggning. Övervåning: Köket (IKEA) byttes ut 2005. Badrum Toalett, badkar, handfat. Vardagsrum rustades 2010. Tre sovrum;laminatgolv varav ett nyrustat dec 2011. Källarvåningen är inredd med två rum, toalett, kaklad tvättstuga och ett förråd. Dränerad o isolerad källargrund 2006. Tegeltaket byttes mot plåt 2005. Trädgården har vinbärsbuskar, rabarber, äppelträd, krusbär och jordgubb/smultronplant. Härlig uteplats med murad grill o kvällssol. Asfalterad uppfart med plats för två bilar. Fiberoptik installerad 2011. Uppvärmning: Fjärrvärme
Är detta ett perfekt hus,jag har redan två till och det blir för mycket med tre hus, på tomten finns det, rödvinbärsbuskar, krusbär, hallon och äppelträd.Huset är delvis renoverat på mitten å slutet av 90talet med övervåningen helt i träpanel och alla tak är det träpanel, Kanske jag skulle sälja det som tomt med tillhörande byggnad...nej fullt så dåligt är det inte, med tanke på priset som man bara får en råtomt för knappt det.
PORTOT INGÅR I PRISET OM BOKEN SKICKAS INOM SVERIGE. Tiden. 1990. 382 s. Inbunden. 22x14cm. 530 gram. Nära nyskick. Tjechov föddes i Taganrog vid Azovska sjön, där fadern hade en kolonialvaruhandel. Familjen flyttade till Moskva, och för att finansiera sina medicinska studier skrev Tjechov historier i tidens populära skämtpress. Framgången var omedelbar, och han utvecklade snart sin egen stil. Korthet och enkelhet, sinne för detaljer, förmåga att leva sig in i människors känslor.Ivolymen ingår: Krusbär, Kvinnovälde, Biskopen, Duellen, Ravinen, Bönderna. Förskottsbetalning.
Jag ska snart flytta till en lägenhet och behöver därför någon som omgående kan ta över mitt studentrum på Krusbäret som jag bor i nu. Rummet ligger på 3:e våningen i ena edan på huset. Egen toalett och dusch finns i rummet, och det gemensamma köket ligger alldeles intill. Det tar ungefär 5 min att ta sig till högskolan och stationen med cykel. Är du intresserad? Hör av dig till mig via e-mail eller telefon!