Quantcast
Till salu inom: ”

katter säljes

Tidigare annonser till salu

Finns det någon eller några som vill ta hand om oss? vi är ett antal katter i olika åldrar och färger som akut behöver nya hem. åldrarna varierar från 12-16 veckor, samt några vuxna steriliserade honor som är 2 år och 9 år gamla. endast seriösa svar, svara så snabbt som möjligt. 100 kronor per katt, vi finns i nävragöl, som ligger 2,5 mil norr om karlskrona. alla katter är över 12 veckor gamla mitt telefonnummer är 0704-034821, jag som svarar heter lotta, eller ring 0735-957713 då svarar min dotter Linda nås endast via telefon, lånad mail
Bonniers. 1990. 418 s. Inbunden. 22x14,5cm. 472 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Övers: Hans Granqvist. "I mörkret är alla katter grå", hade han sagt. "Vi måste vara osynliga, hemlighetsfulla som grå katter..." Kenneth Aubrey åtar sig att arrangera ett avhopp från Östtyskland. Det faktum att avhopparen är general Brigitte Winterbachs ende son hejdar honom inte - snarare tvärtom. Brigitte är en av hans bittraste fiender, sedan han 40 år tidigare avslöjat hennes far som KGB-agent. Men den affär som verkar så enkel slutar i katastrof....
Jag är en 23-årig tjej med två katter som är i akut behov av en ny lägenhet fr.o.m. 18 september då vårt nuvarande andrahandskontrakt går ut. Gärna Västerort då jag bor i Blackeberg nu och har hunnit rota mig där, men absolut inget måste. Jag kan även tänka mig att hyra en mindre gäststuga el. dyl. Maxhyra 3500 kr/mån. Jag studerar på distans och söker jobb, främst statist/reklamfilmsjobb. På fritiden umgås jag med vänner, skriver, läser mycket böcker, promenerar en del, är med i en amatörteatergrupp m.m. Jag är RÖKFRI och NYKTERIST. Referenser från min nuvarande hyresvärd kan ordnas. Jag har alla möbler och husgeråd så det enda jag behöver är tak över huvudet åt kissarna och mig :)
Jag är en 23-årig tjej med två katter som är i akut behov av en ny bostad fr.o.m. 18 september då mitt nuvarande andrahandskontrakt går ut. Gärna Västerort då jag bor i Blackeberg nu och har hunnit rota mig där, men absolut inget krav. Maxhyra 3500 kr/mån. Jag studerar på distans och söker jobb, bl.a. statist/reklamfilmsjobb. Jag är rökfri och nykterist. Referenser från min nuvarande hyresvärd kan ordnas. Jag har alla möbler och husgeråd så det enda kissarna och jag behöver är tak över huvudet :)
Vi vill gärna hitta ett nytt hem till våra två underbara katter , det är en hona på snart 4 år och en hane på 4,5 år. De båda är oerhört snälla och sociala katter får även höra många kommentarer om hur vackra dom är. Vi har på senare tid märkt att katterna gärna vill vara ute , och vi bor i ett område där de inte passar så bra för dom att vara ute. Sen så jobbar vi båda väldigt mycke och katterna får vara ensamma lite för ofta. Vi hoppas på att kunna hitta ett kärleksfullt hem åt dom där de kan få vara utekatter. hör gärna av er om ni är intresserade så kan vi pratas vid lite mer.