Quantcast
Till salu inom: ”

kärcher ångtvätt säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min Kärcher ångtvätt som bara använts 2 gånger. (nypris 5500:-) Rengöringen görs enkelt, effektivt och snabbt med hjälp av ånga, och det blir hygieniskt rent utan kemikalier. Dessutom dör bakterier av den höga temperatur som ångan avger. Ångtvätten tar till exempel bort fettfläckar och rester av rengöringsmedel på rostfritt stål, feta avlagringar kring spisen, sot i braskaminen, kalk- och smutsavlagringar i duschen, samt fräschar upp kakel- och klinkerfogar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
KÄRCHER SteamCleaner är kompakt och liten. Kan användas överallt: på golv och hårda ytor, i badrum, i köket, på glas och speglar m.m. Du får hygieniskt rent på ett naturligt sätt utan kemikalier. Ångsladden på 2 meter samt 2 x 0,5 m ångrör gör att du enkelt kommer åt överallt. ingår även ett handmunstycke med frottéöverdrag, ett golvmunstycke, ett precisionsmunstycke med rundborste, en frottéduk samt avkalkningsstickor Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ångtvätt för kommersiellt bruk. Två behållare möjliggör påfyllning under drift. Vapo Hydro (steglös reglering av fukthalten i ångstrålen), tillbehörsförvaring, och ett ergonomiskt utformat bärhandtag. Ingår i standardutrustningen: Ångsugslang med ångflödesreglering på handtag 2 x ångrör Golvmunstycke Handmunstycke Svart rundborste Möbelmunstycke med borste Påfyllningstratt för 2-tank-system Powermunstycke Maskinen är använd ett få tal gånger och är nästan som ny. Pris 4000kr.
Ångtvätt SC 1.020 från Kärcher säljes för 500:- Nypriset ligger runt 1.000:- hos de flesta handlare: http://www.pricerunner.se/pl/19-1206393/Dammsugare/Kaercher-SC1020-priser Ångtvätten är i perfekt skick då vi använt oerhört lite (max två-tre gånger) sedan vi köpte den. Nu har vi dock insett att det är dags att bolla den vidare till någon som behöver den mer än oss... All detaljerad info om tvätten finns på Kärchers hemsida, här: http://www.karcher.se/se/Produkter/Home__Garden/Angtvattar/15122270.htm Den finns i Näsbypark i Täby och kan ses/hämtas efter överenskommelse. (att mejla går bra, men att ringa/sms:a går ännu bättre!)
Helt ny ångtvätt från Kärcher. SC 3.000. Aldrig använd med andra ord. Ångtvätt från Kärcher som kan användas överallt för hygienisk rengöring, från golvet till hela badrummet. Tvätten har kort uppvärmningstid och tillför ånga kontinuerligt. Ångregleringen sitter på handtaget och vattentanken kan plockas bort och fyllas på när som helst. Maskinen har ett bansäkert lås. Med maskinen följer ett golvmunstycke med rör, ett handmunstycke, ett precisionsmunstycke, en rundborste samt en fönsterskrapa. http://www.elkedjan.se/Hem-el/Ovrig-Hem-el/Angtvatt-SC-3000-Karcher/ Finns i Munkebäck. 700:- Nypris runt 1400-1500 kr. Helena 0704275699