Quantcast
Till salu inom: ”

hobby säljes

Tidigare annonser till salu

Bilda förlag/Naturia. 2002. 183 s. Inbunden. 493 gram. Nyskick. Hunden som hobby är en bok om hundlivet som guldkant på vardagen. Den handlar i text och bild om de tre hundarna Alma, Fanny och Smilla, om deras egenheter och hundvardagens glädjeämnen, men också om problem och bekymmer, om sjukdomar och trassel. Insiktsfulla allvarligare avsnitt varvas med kåserier om lydnadskurser, utställningar och skendräktighet med pipdjur som valpar. Vi får följa den busiga valpen Smilla under hennes första år tillsammans med Fanny och Alma. Smilla går på olika kurser och försöker sig på utställning. Hon lär sig viltspår och vanligt spår, men lyckas inte så bra med lydnaden. Hunden som hobby handlar om hundens hela liv, från födelsen till döden, och om den glädjefyllda vardagen däremellan. Det är en bok om nödvändigheten av att leva livet med hund och en sann kärleksförklaring till människans bästa vän.
ICA 1970. Hft 84 sid. 20x15cm, 150g. Rikt illustrerad. Mycket gott skick. Baksidestext: Plastemaljering beskriver en ny metod att göra smycken och andra prydnadsföremål ? en rolig hobby med ett nytt material. Plasten har flytande form, men stelnar i rumstemperatur om man tillsätter härdare, och får då en slät och glänsande yta, som liknar emalj. Materialet är lätt att handskas med, bara att lägga på och låta torka. Liksom emalj läggs plasten på ett underlag, t.ex. glas, metall, trä, lera eller papp. Antingen används plasten genomskinlig som den är eller också kan den färgas i alla tänkbara nyanser.
"Edenholm, G., Åhlberg, G. Batik som hobby. Teknik, komposition, material, övningar. 1973. 84 s. Illustrerad. Lätt nött förlagsband. Inlagan felbunden.Bjuder ni på denna auktion bekräftar Ni att Ni har läst och godkänt våra leverans och betalningsvillkor, dessa kan läsas på ""min personliga"" sida på http://www.tradera.com/trader/message_show.asp?id=663514-Angående vår Tradera Direkt försäljning:Leverans sker från vårt lager en gång i veckan (oftast torsdagar) oavsett när beställning är gjord.Läs vår personliga sida för mer information. "
LTs förlag. 1 uppl. 1952. 120 s. Inbunden. Grönt helklotband med text i guld. 23,5x16cm. 365 gram. Gott skick. Illustrerad i färg och svartvitt. Ur förordet: Den här lilla boken är skriven för dem som ha krukväxter till hobby. Den har inga anspråk på att vara fullständig - växtvalet är ytterst begränsat - utan gör mest några anspråkslösa funderingar på hur man skall få största möjliga glädje av sina krukväxter. Och litet anvisningar till hushållen eller den det vederbör, om hur man kan bidra till att öka den glädjen.
Levereras Fraktfritt! En helt ny brushless elbåt från Dragon Hobby kallad Snap 720EP. Det är en liten off-shorebåt som levereras med ett kraftfullt brushless system och en ny drivlina med justerbart propeller stöd. Längd (skrovet): 720 mm Bredd: 173 mm Vikt: cirka 1 kg Motor: Vattenkyld B2848-2636KV in-runner Propeller: D36*P1.4*3-blad (kolfiberförstärkt plast) Vattenkylt 70A ESC. Rekommenderat ackpaket: 3-4 cell 2100-4500mAh 20C LiPo (ingår ej). Tillkommer innan körning: 2-kanalsradio Lipåbatteri 2-4cell Batteriladdare (Li-po) www.rckungen.se för mer info!