Quantcast
Till salu inom: ”

hitta säljes

Tidigare annonser till salu

Nasse är ute och letar efter hallon men han hittar något helt annat. Vilken konstig sak och vad rolig. Till slut sätter han sig. Det gick ju bra! Och se där! Där ligger en sak till. En med två pinnar och ett hjul. Man kan springa med den. - Vad fort det går, säger Nasse. Jag hinner knappt med. Nasse är en alldeles normal björn med randig mössa och prickiga byxor som på sin vandring längs vägen finner en massa underliga saker. I Nasses värld blir ett bandage en väldigt smal matta och en väska blir en utmärkt pulka.
StudentConsulting AB växer ständigt och vi behöver nu komplettera vårt personalteam med en Headhunter till vårt Stockholmskontor. I tjänsten kommer du på egen hand att utföra olika typer av aktiviteter för att hitta nya potentiella stjärnsäljare till vår direktförsäljningsavdelning. Tjänsten är på deltid ca 20h/veckan och lönen består av en garanterad del och en provisionsbaserad del.Vi söker dig som känner igen en duktig säljare när du ser en! Du har en bakgrund inom försäljning och meriterande är om du arbetat med direktförsäljning. Du är också kreativ och bra på att tänka utanför ramarna. Meriterande är om du även har ett stort kontaktnät inom försäljning.Det är viktigt att du är öppen och framåt och att du har lätt för att skapa kontakt med nya människor. För att passa i denna roll bör du vara prestigelös och kunna arbeta under stort eget ansvar. Denna tjänst går bra att kombinera med studier eller annat deltidsjobb. Tjänsten måste tillsättas omgående så ansök redan idag - imorgon kan det vara för sent!
Har du tappat bort vigselringen, kärleksbreven eller något annat? Har katten eller hunden rymt hemifrån? Oavsett vad som har försvunnit så kan jag hjälpa dig att hitta det! Mitt namn är Madame Zelda. Jag är en medial sierska med över 30 års erfarenhet av att hjälpa människor, bland annat med att återfinna försvunna saker och djur. Förutom min mediala förmåga använder jag tarotkorten i jakten på det du tappat bort. Det kostar ENDAST 150 kr. Du betalar kontant i brev, till bankkonto eller genom Payson. Maila mig direkt så får snart svar och det du saknar tillbaka! Med vänliga hälsningar Madame Zelda
StudentConsulting AB växer ständigt och vi behöver nu komplettera vårt personalteam med en Headhunter till vårt Stockholmskontor. I tjänsten kommer du på egen hand att utföra olika typer av aktiviteter för att hitta nya potentiella hemsäljare till vår direktförsäljningsavdelning. Tjänsten är på deltid ca 20h/veckan och lönen är provisionsbaserad.Vi söker dig som känner igen en duktig säljare när du ser en! Du har en bakgrund inom försäljning och meriterande är om du arbetat med direktförsäljning. Du är kreativ och bra på att tänka utanför ramarna. Meriterande är om du även har ett stort kontaktnät inom försäljning.Det är viktigt att du är öppen, framåt och att du har lätt för att skapa kontakt med nya människor. För att passa i denna roll bör du vara prestigelös och kunna arbeta under stort eget ansvar. Denna tjänst går bra att kombinera med studier eller annat deltidsjobb. Tjänsten måste tillsättas omgående så ansök redan idag - imorgon kan det vara för sent!
ICA 2007 Hårda pärmar, trådbunden, 124s. 25,5x19,5cm, 600g. Rikt färgfotoillustrerad. Gott skick, något nötta pärmar. ISBN 9789153429203. Hur hittar du din egen stil bland alla influenser i magasin, TV, butiker och annonser? Jo, du öppnar din garderobsdörr och ser vilka färger du har, tittar dig omkring i hemmet och noterar vad du gillar och inte gillar, vilka material du tycker om och så vidare. Med sin omfattande erfarenhet av "home makovers" har inredaren och stylisten Jimmy Schönning mött många människor med rädslor och förhoppningar runt sina hem. De vanligaste frågorna är: "Hur ska jag veta vad jag gillar?" och "Jag har väl ingen speciell stil?". Varenda gång har han lyckats räta ut frågetecknen och är övertygad om att alla kan hitta sin egen stil. Boken är upplagd så att du ibland måste fundera över dina önskemål för att komma vidare. Den är rikt illustrerad med inspirerande och pedagogiska bilder. Och ständigt återkommande checklistor och frågeställningar gör resan genom sidorna både konkret och användbar - såväl för novisen som för den erfarne. Boken öppnar dörrarna till inredningens grunder, men erbjuder också tuggmotstånd att inte välja gamla säkra lösningar utan att känna efter.