Quantcast
Till salu inom: ”

greystone paddock vac säljes

Tidigare annonser till salu

Dammsug rent hagen eller lösdriften på skit med en Greystone gödelsug. Aldrig mer några oregonomiska lyft och/eller vridmoment. Fungerar lika bra i vått som torrt. Trött på löven i trädgården, det fixar Greystone åt dig. Vi har några maskiner i uthyrning för dig som vill prova före köp eller helt enkelt inte har behov av en egen maskin. Paddock Vac 24.750 kr + moms Hyra från 500 kr + moms Har även en beg Paddock vac till salu!
Vi säljer nu vår begagnade Greystone Paddock Vac till mkt förmånligt pris! Trött på alla löv i trädgården? Dammsug enkelt upp dom ;-) Dammsugaren funkar lika bra på vått som torrt. Kopplas enkelt på en åkgräsklippare eller en 4-hjuling. Den är i grunden framtagen för att suga upp gödsel ute i hagarna och tex lösdriften, men används idag även hos olika campingar mfl för att hålla grönytorna rena ;-) Passa på att fynda för detta priset gäller endast nu då vi behöver göra plats för nya maskiner. Nypris ca 30.900:-
Låt din nya hjälpreda från Greystone göra skitjobbet åt dig. Koppla den på tex en 4-hjuling och sen dammsuger du helt enkelt rent hagarna från gödsel ;) Funkar lika bra i vått som torrt! Även kanonbra att suga tex löv mm nu till hösten ;) Finns just nu en begagnad Maxi vac (800L) till salu ;) Vi hyr även ut några maskiner för dig som vill prova eller inte har behov av en egen ;) Sänker priset (tillfälligt) för er som vill köpa den perfekta julklappen ;) Detta priset gäller för en HELT NY Paddock Vac (400L) Pris ex moms!
En Greystone Paddock Vac säljes, använd ca 3-4 gånger. Kanon för att hålla rent i hagar för att slippa parasiter, stall osv. Suger både torrt och vått utan problem, funkar även för att suga löv i trädgården. Mina hagar är ganska ojämna men det har fungerat att köra den ändå. Se all fakta på http://www.glanstorp.se/mockning.html Säljes pga ändrade förhållanden med hästarna. Nypris 32.000:- exkl frakt. Kan skickas men köparen står för frakt Viss prutmån vid snabb affär. har svårt att svara i telefon pga jobbet men lämna namn och nummer så ringer jag tillbaka.
Greystone Paddock Vac, gödselsug, är ett stort steg framåt, rentav en revolution, inom betesmarkskötsel. En slags \"dammsugare\" för utomhusbruk! Den är enkel, snabb och lätt att använda, och den är tillräckligt kraftig och rörlig för att suga upp