Quantcast
Till salu inom: ”

geotextil hipertex ahlsell säljes

Tidigare annonser till salu

Information om uppdraget Är du student och i behov av ett extrajobb till hösten? StudentConsulting söker efter en serviceinriktad butiksmedarbetare med intresse inom teknik! Vår kund är ett av de ledande tekniska handelsbolagen inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Kunskaper för uppdraget För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är en utåtriktad person som trivs med att ha mycket kundkontakt. Du är också serviceminded, initiativrik, ordningsam samt trivs med arbete i team. Meriterande med erfarenhet av el, gärna VVS, rör eller dylikt samt ett tekniskt intresse. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Start 15/9 - tillsvidare. Du kommer att bli anställd av Student Consulting och uthyrd till vår kund.Tjänsten är på heltid och kravet är att du ska kunna börja omgående.
Inbunden bok i fint skick. Omslag finns i fint skick. Förlag: Centrum för Näringslivshistoria Utgivningsdatum: 2007-06-06 Omfång: 145 sidor Illustrerad: Ja Bandtyp: Inbunden Bok (Historia & Arkeologi ISBN: 9197431494) Beskrivning :== Det här är en bok om Ahlsell, ett företag´som levererat rör och vvs-produkter i över 130 år. Idag har koncernen butiker över hela världen. Med ett unikt bildmaterial berättas om människor, miljöer och produkter. 412-11 [Wilkmans Antikvariat - Kundservice, telefontid vardagar 11-18]
Information om uppdraget StudentConsulting söker efter serviceinriktade butiksmedarbetare till Ahlsell i Söderort. Arbetsuppgifterna innefattar försäljning, varupåfyllning och lagerarbete till viss del. Att se till att butiken håller hög standard men fokus på kundbemötande. Kunskaper för uppdraget För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är en utåtriktad person som trivs med att ha mycket kundkontakt. Du är också serviceminded, initiativrik, ordningsam samt trivs med arbete i team. Meriterande med erfarenhet av el, gärna VVS, rör eller dylikt samt ett tekniskt intresse. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Vi söker dig som är: - Studerande på minst 50 % och att du kommer fortsätta studera till hösten - Flexibel och har möjligheten att ställa upp med kort varsel. Det krävs att du kan vara tillgänglig för jobb två dagar i veckan och att du kan jobba i sommar.
Information om uppdraget StudentConsulting söker efter 1 serviceinriktad butiksmedarbetare till Ahlsell i Norrort. Arbetsuppgifterna innefattar försäljning, varupåfyllning och lagerarbete till viss del. Att se till att butiken håller hög standard men fokus på kundbemötande. Kunskaper för uppdraget För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är en utåtriktad person som trivs med att ha mycket kundkontakt. Du är också serviceminded, initiativrik, ordningsam samt trivs med arbete i team. Meriterande med erfarenhet av el, gärna VVS, rör eller dylikt samt ett tekniskt intresse. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag! Vi söker dig som är: - Studerande på minst 50 % och att du kommer fortsätta studera till hösten - Flexibel och har möjligheten att ställa upp med kort varsel. Det krävs att du kan vara tillgänglig för jobb två dagar i veckan och att du kan jobba i sommar.
Information om uppdraget StudentConsulting söker efter två serviceinriktade butiksmedarbetare till Ahlsell i Kungens Kurva Arbetsuppgifterna innefattar försäljning, varupåfyllning och lagerarbete till viss del. Att se till att butiken håller hög standard men fokus på kundbemötande. Kraven är att du ska kunna arbeta heltid 13-20 mars och sen vara med i poolen under terminerna. Du ska även kunna arbeta heltid i sommar. Ett annat krav är att du ska studera på minst 50%. Kunskaper för uppdraget För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är en utåtriktad person som trivs med att ha mycket kundkontakt. Du är också serviceminded, initiativrik, ordningsam samt trivs med arbete i team. Meriterande med erfarenhet av el, gärna VVS, rör eller dylikt samt ett tekniskt intresse. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!