Quantcast
Till salu inom: ”

fodervärd kallblod säljes

Tidigare annonser till salu

Pontiac är en korsningsvallack som lånas ut på foder. Han är snäll i all hantering. Han blir 9 år och är ca 154cm hög. Han är korsning mellan pinto och kallblod. Han gillar skogsridning mest men tränas en del i dressyr och hoppas ibland. Han finner sig i det mesta. Han är regelbundet vaccinerad mot hästinfluensa, stelkramp samt botulism. För tillfället står han i ett stall mot Djurön (Norrköping). Finns eventuell möjlighet att ha honom kvar där, men kan även flyttas. Anledningen till att jag söker fodervärd är pga graviditet. Om ni skulle komma väldigt bra överens med Pontiac så kan eventuell försäljning diskuteras innan fodervärdsavtalet går ut.
Charmigt kallblod, fd travare, utlånas på prov för senare försäljning. Lill Einar P, f 1999, val, brun med bläs o tre vita ben. Einar har trivts bra med lugna och bestämda tjejer men är lättstressad och kommer tyvärr inte överens med sin manlige fodervärd. Han gillar att gå på tur, ensam eller med lugnt sällskap och går trevligt på ridbanan. Förra ägaren red akademiskt. Einar står i Skåne tom augusti därefter i Halland. Eva, 035-31183 eller 0709 696050
Hej jag skulle gärna vilja vara fodervärd för eventuellt senare köp, jag är ute efter ett kallblod, helst nordsvensk valack , vill ha en häst som är trafiksäker,vaccinerad,och har pass. jag är ute efter en okomplicerad häst. som jag kan träna och rida ut i skog o mark. Jag är 27 år gammal. hästvan sen barnsben, bor på landet. kommer erbjuda box hästkompisar och självklart daglig utevistelse. Låter detta intressant mejla gärna och berätta mer, så berättar jag mer om mig.
Hej Tess heter jag och är ett 19 årigt sto. Nordsvensk har gått som travare. Men jag söker någon som kanske kan ha mej somsällskaps häst. Jag är jätte go och snäll tycker om när jag ompysslad och kelad med. Men min dåliga sida är att när jag ska bli riden så kan jag inte tygla mej. Vill så gärna bara springa och dra iväg. Så mina fodervärdar som tar hand om mej nu. Vill att jag ska få ett bra hem där jag bara får gå och ha ett bra pansionärs liv. Mina ägare vill även detta. Hoppas någon finns för mej där ute. Kramar Tess!
Då min tid inte räcker till så söker jag en medryttare alt. fodervärd till ett kallblodstravarsto. Hon är är en pigg och framåt dam i både ridning och körning, så hon kräver en van ryttare/kusk. Hon är 157cm hög, snäll i all hantering, funkar både ensam och med sällskap. Hon finns för dagen i ett stall ca 4km väster om Pålsboda, ser gärna att hon står kvar där. Första kontakt sker via mail, skriv några rader om vem du är och vad du kan. Så kontaktar jag dig.