Quantcast
Till salu inom: ”

diamant till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Ett amerikanskt par övertalar en diamantjägare att leda dem djupt in i Borneos djungler, på jakt efter en stor diamant. Den amerikanska kvinnan och diamantjägaren blir omedelbart attraherade av varandra, vilket inte uppskattas av den svartsjuke maken. Innan de hinner påbörja sin resa träffar de en man som visar dem en stor diamant och lovar att han skall hitta en lika värdefull till dem om de istället följer med honom in i djungeln. Vad paret inte vet är att de som tidigare följt med den unge mannen inte har kommit tillbaka...
Wahlströms Fantasy. 2004. Kartonnage i mycket gott skick. 390 gram. Sommaren var den hetaste i mannaminne - redan på försommaren hade brunnarna sinat i byn Tröst. Tanis Halvalv hade länge försökt varna de styrande på Krynn om att ondskan var på väg att samla sina krafter på nytt. Krigsherren Ariakan hade byggt upp en tapper och självuppoffrande här, men den förde ondskans fana och kämpade för Mörkrets drottning. En stekhet dag kommer den sägenomspunne trolldomsmästaren Raistlins dotter till Solamniens huvudstad Palanthas, och hon bär med sig ett budskap från gudarna. Krynns folk måste enas i kampen mot ondskan om inte den heta sommaren ska bli Krynns sista.
Format:Inbunden i hårt kartonnage Tryckt år:2004 Skick:I fint skick Vikt opackad:346gram Se! resume!--- Del 2 i serien Draksommar inledd med Den grå diamanten. I Krynn växer ondskan i styrka. Ariakans hot måste möta motstånd om inte Krynn skall förgöras. I det fördolda har någon börjat organisera motståndet mot Ariakans armé. Gamla lanshjältar tar åter upp sina vapen och deras barn klär sig i de avlagda mantlarna. Trolldomsmästaren Raistlin får besök av brorsonen Palin Majere, som ber om hjälp, se även bild 2!
Wahlströms Fantasy Förlag. 2005. Pocket. 130 gram. Mycket gott skick. Sommaren var den hetaste i mannaminne - redan på försommaren hade brunnarna sinat i byn Tröst. Tanis Halvalv hade länge försökt varna de styrande på Krynn om att ondskan var på väg att samla sina krafter på nytt. Krigsherren Ariakan hade byggt upp en tapper och självuppoffrande här, men den förde ondskans fana och kämpade för Mörkrets drottning. En stekhet dag kommer den sägenomspunne trolldomsmästaren Raistlins dotter till Solamniens huvudstad Palanthas, och hon bär med sig ett budskap från gudarna. Krynns folk måste enas i kampen mot ondskan om inte den heta sommaren ska bli Krynns sista.
Skoda OCTAVIA COM AMBIENTE 1,6 Mätarställning: 6400 mil Färg: DIAMANT SILVER METALLIC Karosseri: Kombi Info: AC, Airbag förare & passagerare, Antisladdsystem, CD-stereo, Elhissar fram, Elspeglar, Fjärrstyrt c-lås, Färddator, Komplett ifylld servicebok, Rails, Servostyrning, Sidoairbag, Stolvärme fram, Yttertemperaturmätare Extrauppgifter Märke: Skoda Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Oct Com Amb 1.6 Hästkrafter: 102 Hk I trafik: 2006-07-24 Motorstorlek: 1595 cc Biltyp: Kombi CO2-utsläpp: 173 g/km Färg: Silver