Quantcast
Till salu inom: ”

camper säljes

Tidigare annonser till salu

12,5 x 3,6m Vardagsrum: Bäddsoffa, 2st fåtöljer, soffbord samt TV-bänk, fotpall. Kök: Gasolspis&ugn, kyl&frys, köksfläkt med belysning, diskmaskin, matplats med bord&stolar. Badrum : Duschkabin, WC-stol, handfat, tvättmaskin samt praktiska förvaringsutrymmen. Sovrum 1: Dubbelsäng, 2 st garderober, skrivbord med stol. Sovrum 2: Våningssäng, nattduksbord samt garderob. Vinterisolerad! Ekparkett i hela vagnen förutom i badrummet där det är våtrumsmatta. Värmepump med aircondition monterad i kök/vardagsrum. Elradiatorer i övriga rum. Flexibelt boende året runt! KABE Camp Villas - ett bekvämt och lättskött alternativ till fritidshus. Perfekt för dig som har stora krav på utrymme och komfort och som tillbringar mycket tid nära naturen - eller kanske vill vara nära vänner och bekanta på en campingplats. En Kabe Camp Villas tillverkas enligt samma utprövade metoder, och med samma förstklassiga material och isolering som en Kabe Husvagn. Stort vardagsrum. Fullt utrustat kök samt två sovrum borgar för ett komfortabelt boende.
NYINKOMMEN! Rymlig kvalitetsbil i gott skick med AC i förardelen,stort garage med dörrar på bägge sidor. Camp är den mera påkostade versionen av denna populära modell. Stor dubbelsäng bak,alkovbädd samt dinette för 2 personer gör totalt 6 sovplatser och 6 bältade sittplatser.(4x3P) Totalvikt 3500kg men går att klassa om till 3850kgför bättre lastvikt. Takräcke med lastbågar,stege,extra förvaringsfackpå sidorna,ny Fiamma F45 markis,CD,"19"platt-TV, GPS,elkabel,10kg kompositflaska, mm Fiats starka 2,8L motor ,felfri 5-växlad låda mm I priset ingår kamremsbyte! L685 B225 H295 Totalvikt 3500kg 2001 B-kort,10.800mil Fiat 2,8/122hkr Välkommen till soliga Latorp!
Perfekt familjebåt för liten peng! Säljer ett billigt sommarnöje för familjen! En saga sea camp från 70-talet, 5 meter lång med 55 hk Yamaha-motor fr -84. Mycket fint kapell. En båt för dags- och fisketurer med övernattningsmöjligheter. Många sittplatser och uppfällbart bord. Badstege. Laxåtrailer, 5-6 år, obromsat 30 km/h . Massor av tillbehör: Nytt batteri, ankare, förtöjningslinor, bränsledunkar, ny brandsläckare, kompass, fendrar. Slå till för 26000 kronor! Längd : 5 meter Bredd :1,78 meter Vikt :ca 500 kg Drivmedel: bensin
Vi har nu beslutat o sälja våran husbil då vi ej har tid o nyttja den. Hymer Camp 644 2,5TDI 110hk med effektbox för att optimera köregenskaperna. 13900mil besiktad 8/4 Ua Gasol testad 2010 Ua *Ac i bildelen, servad och fungerar *Ac i bodel med tekniskt problem (troligtvis en omlindning av fläktmotorn el byte) *Luftburen gasolvärme/varmvattenberedare *Färskvattentank *Gråvattentank *Kassettoalett/duschutrymme *3-lågig spis *Kylskåp gasol/220v/12v *Digital TVanten *16tum LCD TV med inbyggd DVD *Backkamera *CD/radio *Cykelställ för 3 cyklar *Takstege *Rymligt bagage *Markis kassett med stödben och vev. *Larm på fönster dörrar och rörelse deckare. *5 bältade passagerarplatser * reg för 5st passagerare + förare *U-grupp bak/bäddbar (2 sovplatser) *4p dinett/bäddbar (2 sovplatser) *Sovalkov (2 sovplatser) *Elektrisk instegs pall *Fina allväders S+M däck * nya isolerande/reflekterande/mörkläggnings gardiner till förarhytt. *Tjänstevikt:2810kg *Totalvikt:3400kg *Lastvikt:590kg *B-kort *Vinterförvarad under tak Startklar för semestern!!
Nu har vi köpt husbil när barnen flyttat hemifrån, så båten har blivit överflödig. Det är en Norskbygd Saga Sea Camp modell Hardtop som är en Perfekt familjebåt med en längd på 5m, bredd 1,78 och vikt på 400kg och har en 45hk Chrysler. Den går tryggt och stabilt i grov sjö. Den står på båtkärra som följer med. Det följer även med en reservdelsmotor som jag endars har tagit någon del av och denna är även den i bra skick. Reservdelsmotorn sitter på ett riktigt men hemmagjort motorstativ. Ett extra gasreglage med vajrar finns även det som är identiskt med det som sitter i båten. Båten är även utrustad med ekolod. Dynor i bra skick i Kapell i medelgott skick. All el är nydragen och strömbrytare utbytta. Det finns lite småfix att göra, annars så är det bara att lägga i och köra. Det finns även en hel del kringutrustning som följer med. Båten har stått inomhus de sista 10 åren under sin vintervila.