Quantcast
Till salu inom: ”

cafébord säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer våra utemöbler som vi inte har någon användning för då vi har andra på balkongen. Ett mindre cafébord från IKEA 250kr Två caféstolar i samma serie som bordet ifrån IKEA 150kr Två stycken 5 punktsutestolar från IKEA. Perfekt om man vill sitta och sola eller bara slappna av. Även från IKEA. 400kr Funkar i den mindre balkongen eller uteplatsen. Ev kan dom behövas oljas in en gång. Min kamera ville ej ge mig sig så jag lånade bilder från nätet men är samma som vi har ifrån IKEA!
"Själv medelålders sitter jag och söker bland gamla minnen för att försöka ge en bild av en man som betytt mer för mig än någon annan. Visst, det är inte klokt, jag är inte klok och Leonard Cohen är definitivt inte klok. Ibland möts själar och jag tror faktiskt att kärleken är besvarad." Poeten och översättaren Peter Lindforss träffade Leonard Cohen vid ett cafébord på den grekiska ön Hydra 1981. Det blev början på en lång och märklig vänskap. Hft. (Danskt bd.) ellertröms, 2007, 147 sid. Nära nyskick
Format:Inbunden i hårt kartonnage med skyddsomslag Tryckt år:1993 ou Skick:En svag gulnad efter prislapp på framsidan av skyddsomslag annars i fint skick Vikt opackad:431gram Se! resume!--- Två människor, Tomas och Saara, möts av en slump vid ett cafébord någonstans i Europa. De upptäcker att de är tvillingsjälar och fortsätter resan tillsammans. De tillåter sig att resa bakåt i tiden, försiktigt öppna stängda dörrar och komma allt längre in i varandra. Att återvända hem blir desto svårare. Tät berättelse om två bottenfrusna själar vars kärlek ger hopp för framtiden
Matchande stolar med svart skinnsäte. Mycket bra kvalitet och skick. 4 höga stolar (sitthöjd 76 cm). Ny pris ca 1.500+moms. Önskat pris 700 ink moms. 7 låga stolar (sitthöjd 45 cm). Nypris ca 1.200+moms. Önskat pris 800 ink moms. Totalpris för alla stolar 7.500. Om köparen är intresserad av våra cafebord också kan vi diskutera paketpris. http://www.blocket.se/stockholm/Cafebord_38423450.htm?ma=1 Ring eller maila Urban för mer information eller prisdiskussion.
Ljus och fräsch lägenhet i Hammarby Sjöstad byggd 2005. Stort kaklat badrum med plats för tvättmaskin och torktumlare. Trädäckad balkong mot innergården, balkongen är möblerbar då den är på ca 10 kvadrat. Just nu har vi både matbord och stolar och på andra sidan ett cafébord och stolar. Två sovrum med fönster ut mot balkongen. Klädkammare i ett av sovrummen. Närhet till Hammarbybacken, båtplatser, tvärbanan och matbutiker. Uperhärlig lägenhet med närhet till både stan och natur!