Quantcast
Till salu inom: ”

avdelare trädgården säljes

Tidigare annonser till salu

Vi har vuxit ur vårt campingtält nu när vi har fyra barn. Tältet är använt tot ca 12-14 dagar, så skicket är som nytt. Fakta: Rymligt med ståhöjd. Stor sällskapsyta där man även får plats att sitta och äta. Bra med fönster och ventilation. Löstagbart golv som kan läggas in i efterhand (förenklar uppsättning). Rymlig sovalkov med fast golv (insektsfritt), som enkelt hängs upp i öglor under yttertältet, alkoven har avdelare i mitten om man vill ha två sovrum (kan rullas upp). Myggnät till båda dörrarna. Enkelt att montera. Står emot regn bra, tejpade/svetsade sömmar. Lämpligt för 4 personer (spec:at som 5-mannatält). Just nu är det uppställt i trädgården (bilderna är tagna nu), så den som är snabb kan se det uppackat och klart.
Ny, fast utan kartong, där av kan vi inte lämnar tillbaka den. Grå. Markstativ följer med. Avdelare så posten inte ramlar ner till marken. inte våran på bilden, våran är utan text. aldrig använd, köpte den och ångrade köpet då vi ville ha en liten. nu halva priset, för att det inte medföljer kartong!!! hämtas i Åby, straxt utanför norrköping först till kvarn
Rum i trädgården ? Avdela uteplatsen med en smidesvägg. Har använts inomhus som avdelare mellan rum. Storlek 4,42mx2,08m. Kraftigt smide i sektioner, är nu demonterat.
Blomsterkruka i betong. Perfekt i hamnen, vid sommarstugan eller som avdelare för biltrafik. Kan enkelt omplanteras efter årstid.
För trädgården. Perfekt som avdelare mellan gräs, grus, plattor, asfalt o rabatter mm. Kan böjas. 1200x100x2,5 mm.