Quantcast
Till salu inom: ”

autografer brasiliens vm-lag 1958 säljes

Tidigare annonser till salu

Inb. 278 sid. Bra skick. Forum 1995. Copacabana, Brasilien, där två motsatser möter varandra. Trots mängder av hinder och omgivningens motvilja flyr de in i vildmarken. Starka känslor och ett drama på liv och död. En tematisk variation på Tristan och Isolde. en vita överklassflickan Isabel möter den svarte 'gatpojken Tristäo på den soldränkta stranden vid Copacabana. Han ger henne en ring som han har stuht och från den stunden är de evigt försvurna åt varandra. Oeras häftigt uppblossande kärlek trotsar allt: mbäranden, otrohet, våld, fångenskap. Hans mor förbannar dem, hennes far skiljer dem åt, men de återförenas och flyr till vildmarken i Brasiliens inre. Vi följer Isabel och Tristan under drygt tjugo år. Det är ett drama på liv och död - och en kärlek som passionerad, orubblig och ödesbestämd.
Terazzo är ett lägenhetshotell med 82 våningar. Denna lägenhet liggger i femte av sex våningar och i samma plan som receptionen. Denna lägenhet är också till salu för 450.000 skr, du kan hyra lägenheten under en längre period för 6000 skr per månad. Vid köp drar vi av hyran från köpesumman. Lägenheten ligger vid huvudleden mot centrum av Natal, Av Roberto Freire 3115, busshållplatsen finns på mindre än 100 meters avstånd från huvudingången till receptioenen. Med hissen kommer du ner till swimmingpol och restaurang, genom grinden i nedre planet kommer du snabbt vidare till Ponta Negra stranden. Investeringarna för att anpassa infrastrukturen i Natal till fotbolls- VM 2014 har nu påbörjats. Den nya flygplatsen Sao Gonzalo blir den största i norra Brasilien, den blir ett nav för fraktflyget i norra delen av Sydamerika och en internationell storflygplats med sina 48 portar.
Din plats i solen! Säljes praktfullt lägenhetshotell, vid stranden Camurupin (Natal) mellan havet och en lagun, i helt egendom! (hotellwebb http://www.praiabonita.com/). Priset: 695.000 sek. eller 195.000 brl. (brasiliansk real) Master Suite 48 m2, (Första våningen + Terrass/Solarium): - I första linje, framför stranden. - 30 km från centrala Natal. - En halvtimme från den internationella flygplatsen. - Mycket hög tillväxtpotential. - Hotel Management med beräknad avkastning på mellan 7% och 8%. - Stränder skyddad av naturlig barriär med kristallklart vatten. - Med luftkonditionering - Jacuzzi ingår i solariet-terrassen. - Parkering condominial omfattas. - Säkerhet 24 timmar om dygnet. Rätt tid att investera i Brasilien med växande och stark ekonomi (stor inhemsk produktion och konsumtion, medelklassen ökar starkt). Fotbolls VM 2014 och olympiad 2016. Mejla.
Autografer från den brasilianska Rio-klubben Botafogos fotbollsstjärnor. Några av dem var med i Brasiliens fotbollslag, som vann VM i Sverige 1958. Jag har följande: Didi, Nilton Santos, Zagallo, Edisac, Paulo Amaras, Cacá, Ronaldo och Ernani. Ge bud. Kontakt via tel.
På lördag 28/3 kl. 10.00 är det Sportboksdagen på Riksidrottsmuseet, Djurgårdsbrunnsv. 26. Då säljs det idrottslitteratur , märken som de på bilden, samlarbilder, autografer, klubbnålar, program fr. OS 1912, VM 1958, autografer av Brasiliens VM-lag och mycket annat. Alla är välkomna och det är fri entré.