Quantcast
Till salu inom: ”

autografblock säljes

Tidigare annonser till salu

London 2009. På en mörk bakgata står en grupp förhoppningsfulla fans och väntar på Robert Smith, sångare i det legendariska svartrocksbandet the Cure. Bland dem som står där finns BennyTheCurefan, IfOnly2Night, Juice4Cure och Caterpillargirl, alla hängivna beundrare av the Cure som har lärt känna varandra genom fansidor på nätet. De har sina mobilkameror och autografblock i högsta hugg inför det efterlängtade mötet med sin idol. Ett gäng italienska emos i 40-års åldern spelar Pink Floyd-låtar på banjo, natten blir mörkare och mörkare, kallare och kallare. Kommer Robert Smith verkligen att komma ut? Och är han verkligen så där schyst som alla säger? Coco Moodyssons fjärde seriealbum Jag är ditt fan in i döden är en besatt, lycklig och sorglig seriebok om en idol större än livet självt. Om förväntan, favoritlåtar, tillhörighet, Robert Smiths kroppslukt och en ödesdiger ridtur i East Sussex.
| Ordfront Förlag | Utg. 2010. Ej o.u. | Häftad. | s. | 9789170375200 | Språk: Svenska | Observera: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med några ytterligare dagar i leveranstid. Baksidestext eller annan relevant information: London 2009. På en mörk bakgata står en grupp förhoppningsfulla fans och väntar på Robert Smith, sångare i det legendariska svartrocksbandet the Cure. Bland dem som står där finns BennyTheCurefan, IfOnly2Night, Juice4Cure och Caterpillargirl, alla hängivna beundrare av the Cure som har lärt känna varandra genom fansidor på nätet. De har sina mobilkameror och autografblock i högsta hugg inför det efterlängtade mötet med sin idol. Ett gäng italienska emos i 40-års åldern spelar Pink Floyd-låtar på banjo, natten blir mörkare och mörkare, kallare och kallare.Kommer Robert Smith verkligen att komma ut? Och är han verkligen så där schyst som alla säger?Coco Moodyssons fjärde seriealbum Jag är ditt fan in i döden är en besatt, lycklig och sorglig seriebok om en idol större än livet självt. Om förväntan, favoritlåtar, tillhörighet, Robert Smiths kroppslukt och en ödesdiger ridtur i East Sussex.[Lagerplats: B2]
Alfabeta | Utg. 2014. Ej o.u. | Kartonnage. | 95 s. | 9789150116427 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Klasskompisarna Malva och Marius tävlar om vem som får flest autografer, men Malva är chanslös, Marius har en sådan otrolig tur. Bara han går ut med hunden så springer han på kändisar, medan Malvas autografblock nästan är tomt trots att hon kämpar livet ur sig. Men när Sveriges största fotbollsstjärna Goran Gombrovic är i stan får hon sin chans till revansch. Tyvärr är Marius ute efter samma autograf. De saboterar för varandra och misslyckas, men kanske finns det ett annat sätt? Min bästa ovän är den första boken i en serie om tre böcker, om autografjägarna Malva och Marius. (6-9 år) | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
Äger du gamla autografer? Kanske tog du själv autografer som ung i folkparkerna eller på idrottsbanorna? eller kanske har du ärvt - som nu bara ligger och skräpar? -Jag köper autografer inom alla områden. Gärna från 1950-tal och äldre, men nyare kan eventuellt också vara av intresse. Exempelvis på intressanta områden: Utländska friidrottare, VM/OS-medaljörer Svenska skådespelare, 30/40/50-tal Handskrivna brev av framstående personer 1700/1800/tidigt 1900-tal Jag köper gärna större partier! Gärna autogafblock! Ring eller maila och berätta vad du har! Frakt löser vi med posten!
Jag säljer min mammas autografblock från 1930-50 Det är drygt 90 autografer och bara några på lösblad, resten i blocken. Stig Dagerman, Anita Björk, Per Oscarsson, Julia Ceasar, Hasse Ekman, Stig Järrel...osv osv...många skådisar. 1000:- eller högre bud Maila :

... eller prova att söka på autografer autografblock