Quantcast
Till salu inom: ”

assistansbolag säljes

Tidigare annonser till salu

Vi är intresserade av att förhandla/köpa Assistansföretag över hela landet inom LASS. (Stora som små företag). Vi är i branchen och vill utvecklas då vi bessitter kapacitet att ta på oss mer arbete. Tag gärna kontakt med oss antingen via mail eller telefon. Vi garanterar full diskretsion hela vägen. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Väliga hälsningar: Yasar E. Tel. 0705933233.
Vi är intresserade av att förhandla/köpa Assistansföretag över hela landet inom LASS. (Stora som små företag). Vi är i branchen och vill utvecklas då vi bessitter kapacitet att ta på oss mer arbete. Tag gärna kontakt med oss antingen via mail eller telefon. Vi garanterar full diskretsion hela vägen. :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Väliga hälsningar: Yasar E. Tel. 0705933233.
Academic Work söker för kunds räkning en jurist. Vår kund är ett assistansbolag som erbjuder sina kunder individanpassade lösningar inom personlig assistans. En av de tjänster som erbjuds är juridisk expertis kring frågeställningar som rör kundens rättigheter. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som jurist kommer du att företräda kunderna. Du kommer att hjälpa till med frågor som rör deras rättigheter och se till att bland annat försäkringsbolag och kommuner följer dessa. Ditt arbete kommer att innebära mycket kontakt med kunderna, både genom kundbesök och via telefon. Arbetet innebär resor över större delen av landet, inledningsvis inte i så stor utsträckning men på sikt 1-3 dagar/ vecka. Utvecklingsmöjligheter: För dig som är i början av din juristkarriär är det här ett utmärkt tillfälle att få praktisk erfarenhet. Eftersom vår kund har ett långsiktigt behov finns stora möjligheter för rätt person att bli anställd direkt av kund. VI SÖKER DIG SOM Är utbildad jurist inom socialrätt eller rättsvetenskap och vill arbeta 50-100%. Alternativt är du en student i slutet av dina juridikstudier som vill jobba deltid för att sedan gå över till heltid. Eftersom arbetet innebär en hel del kundbesök är körkort ett krav. Som person är du självgående och noggrann. Eftersom du kommer att ha mycket kundkontakt krävs att du är serviceinriktad och bra på att skapa bra relationer. Start: januari Omfattning: 50- 100% Arbetstid: 08-17 Plats: Örebro Lön: Timbaserad månadslön Kontakt: Therese Kindberg Referensnummer: THK 61968 Urval: sker löpande
Academic Work söker för kunds räkning en jurist. Vår kund är ett assistansbolag som erbjuder sina kunder individanpassade lösningar inom personlig assistans. En av de tjänster som erbjuds är juridisk expertis kring frågeställningar som rör kundens rättigheter. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som jurist kommer du att företräda kunderna. Du kommer att hjälpa till med frågor som rör deras rättigheter och se till att bland annat försäkringsbolag och kommuner följer dessa. Ditt arbete kommer att innebära mycket kontakt med kunderna, både genom kundbesök och via telefon. Arbetet innebär resor över större delen av landet, inledningsvis inte i så stor utsträckning men på sikt 1-3 dagar/ vecka. Utvecklingsmöjligheter: För dig som är i början av din juristkarriär är det här ett utmärkt tillfälle att få praktisk erfarenhet. Eftersom vår kund har ett långsiktigt behov finns stora möjligheter för rätt person att bli anställd direkt av kund. Är utbildad jurist inom socialrätt eller rättsvetenskap och vill arbeta 50-100%. Alternativt är du en student i slutet av dina juridikstudier som vill jobba deltid för att sedan gå över till heltid. Eftersom arbetet innebär en hel del kundbesök är körkort ett krav. Som person är du självgående och noggrann. Eftersom du kommer att ha mycket kundkontakt krävs att du är serviceinriktad och bra på att skapa bra relationer. Start: januari Omfattning: 50- 100% Arbetstid: 08-17 Plats: Örebro Lön: Timbaserad månadslön Kontakt: Therese Kindberg Referensnummer: THK 61968 Urval: sker löpande Vi är Home of the Young Professionals - ett bemanningsföretag med siktet inställt på att bli världens största arbetsgivare för högskolestudenter och unga akademiker. Vi vänder oss till dig som studerar eller är färdig med dina studier och har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Academic Work söker för kunds räkning en logistiker. Vår kund är ett av Sveriges största assistansbolag som under de senaste åren fått flera utmärkelser, bland annat DI Gasell företag. Vår kund erbjuder tjänster inom personlig assistans, juridisk rådgivning och assistansboende. De driver även en webbshop med hygienprodukter, webbshopen är under stark tillväxt och på grund av det behövs förstärkning i form av en logistiker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som logistiker kommer du att arbeta med uppbyggnaden och utveckling av företagets logistikprocesser. Du kommer att börja med att ta fram en teoretisk modell som sedan ska omsättas i praktiken. Den teoretiska modellen ska innehålla en ”plan” över hur företaget ska bygga upp sitt lager och hur deras logistikprocesser ska se ut. Du kommer till exempel att arbeta med: • Lagerhantering • Uppföljning • Kvalitetssäkring Utvecklingsmöjligheter: För dig som vill arbeta inom lager/ logistik är det här en stor chans att få visa vad du går för! Det finns även stora möjligheter att tjänsten övergår i en heltidsanställning. Är student och läser en utbildning inom lager/ logistik. Alternativt är du färdigutbildad och vill arbeta deltid. Vidare så har du både teoretiska kunskaper och praktiska erfarenheter, gärna från att själv ha arbetat inom lager. Det är meriterande om du har erfarenhet av att bygga upp logistikprocesser. Som person är du strukturerad och effektiv. Vi tror att du är en lagspelare som gillar att lösa problem och ta initiativ. Eftersom antalet arbetstimmar kan variera är det viktigt att du har ett flexibelt schema. Självklart är du en entreprenör som gillar utmaningar! Start: Mars Uppskattad omfattning: ca 50% Uppskattad arbetstid: Kontorstider Plats: Örebro Kontakt: Therese Kindberg Referensnummer: THK 63066 Urval: sker löpande Vi är Home of the Young Professionals - ett bemanningsföretag med siktet inställt på att bli världens största arbetsgivare för högskolestudenter och unga akademiker. Vi vänder oss till dig som studerar eller är färdig med dina studier och har upp till fem års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.