Quantcast
Till salu inom: ”

askeladden 435 lite styrpulpet säljes

Tidigare annonser till salu

Hej har en askeladden 435 styrpulpet med en 30hk mercury -04 som är väldigt lite använd. Båten har endast legat i sjön förra sommaren. Tidigare år har vi bara lagt i den när vi skulle åka. Båten är mycket enkel att lägga i och ta upp om man vill åka till andra sjöar för att fiska tex. Vi har har haft båten sedan den var ny. en 30 trailer från -04 ingår också så klart i priset. mycket bensinsnål.Båten går i ca 28 knop. el tilt, elstart, godkänt motorlås, badstege och själv läns, så du behöver aldrig hålla på att krångla och ösa nå vatten. Billig att försäkra! Perfekt båt för bad och fiske mm. ring för mer info. Inga byten! tel 0702526707
Fin båt och motor, Yamaha 25 hk, från 2000. Båtvagn från 2008 ingår samt startkit för sjösättning och utflykter direkt. Finns i Öregrund, snabb affär belönas!
Styrpulpetbåt självlänsande. Motor Mercury 30 hk -04 Båtvagn -12 ingår Bra skick. Båten finns i Gryt utanför Valdemarsvik. Byte kan vara av intresse till större styrpulpet typ Uttern S55,Yamarin 5200 edy till rätt pris maila isf förslag. ( Ryds, crescent , uttern , HR Yamarin )
Askeladden 435 lite från 2003 med 20 hk Selva/Yamaha från 2009 och ett TIKI 700 båttrailer från 2008 mkt bra skick med GPS Standard Horizon ej kartor. Motorn har gått endast 10 tim och är nyservad. Perfekt badbåt och fiskebåt.
Nu när man precis fått i ordning båten som man vill ha den så har man fått nya ideer. Grymt trevlig båt som lämpar sig ypperligt till fiske! Har främst trollat med den. Men funkar även bra till spinnfiske då den är taklös. Det är en Askeladden 435. Har behållit rutan för att det finns bågar och ett bra kapell till! Den är oxå perfekt skydd från vind och stänk. Samt så får man upp spöna där, för bra spridning av paravanerna. Pallar en hel del sjö trots sin storlek. Har fiskat en hel del på Vättern med den bl.a. Motorn är en kry Honda 30hp 4-takt, som alltid startar och aldrig krånglar! Välservad. Toppfart med två gubbar och packning ca 23 knop. Tank med snabbkoppling. Övrig utrustning: *6st Nordmark delux spöhållare. *Garmin 172c plotter (färg) *3st transport spöhållare. *Kapell med bågar. *Ny monterad styrpulpet (lite högre, så man kan även stå perfekt och köra) *Ny monterad gas och växel vajer. *Hemmabyggd givarfäste till pelagiskt verticalfiske. *"Spöhållar anordning) som är tillverkad om man fiskar själv. *Paddel *iläggnings skiva till spinnfisket Båtens insida och överdel målades med två-komponents färg i fjol. Så båten ser även bra ut. Ekipaget står på en obromsad Tiki 450 kärra. 80km/h! Dock inte besiktigad! Säljes till bra pris! Pris: 40000 kronor (endast seriöst folk kontaktar på mail/tele) Finns fler bilder!!