Quantcast
Till salu inom: ”

arrendera jaktmark västernorrland säljes

Jaktmark
F
Jaktmark
F
Jaktmark
F

Tidigare annonser till salu

Finnspetsen Zorro född 2010-03-16 säljes då jag tappat jaktmarken jag arrenderat till högstbjudande. Har haft honom sedan 2011-06-15. Köptes i Husum och enligt tidigare ägare så sköts en tjädertupp för honom under hösten 2010. Har jakttränat honom under någon månad och han har ett bra sök och ligger ute lagom mycket, söker kontakt varefter han fortsätter söket åt andra hållet. Bra skall. Social men som alla jakthundar kräver han mycket motion för att må bra. Två mjölktänder har inte lossnat precis bakom övre huggtänderna, enligt veterinären kostar ett ingrepp mellan 1 -2 tusen kronor. Därför sänker jag priset men 2000 kr Så hunden kostar nu 4000 kr. Förre ägaren menade att det inte var någonting att bry sig om, men det är det. Han är registrerad i Svenska Kennelklubben så stamtavla finns. Fader Orrmyrens Cato, moder Åbackens Intensity. Hunden finns för påseende i Holmsta mellan Sollefteå och Remsele
Hej. Mitt namn är Daniel och jag är 30 år gammal och jag har ett stort intresse av att jaga och viltvård därför söker jag nu jaktmark att arrendera i Skåne. Jag erbjuder även skyddsjakt helt gratis så om ni har problem med vilt, bara hör av er så fixar jag det. Jag har tagit jägarexamen och har alla licenser som krävs.Jag är upplärd av den äldre generationens jägare. Jag har även erfarenhet av åteljakt och skyddsjakt så jag vet vad jag håller på med. Så vill ni ha hjälp med skyddsjakt eller är intresserade av att arrendera ut mark, hör av er nu!!
Hej, Vi är ett litet jaktlag som önskar arrendera en jaktmark i Skåne. Erfarna och duktiga på att sköta om det som komma skall. Arealen bör inte vara under 50ha och upp till ca 100/120ha. Större yta är välkomnande och en diskussion självklar mellan oss i laget ifall Vi kan åta oss större. Tiden är alltid i vägen. Villiga att betala 400-450kr/ha. (Intressanta område: Eslöv, Höör, Hörby, Sjöbö, Rödstånga med fler.) Inga andra handskontrakt är av intresse.
Jag söker jaktmark för mig och mina hundar, har en Tax och en Vorsteh. Vill ni ha en hundförare vid ev Rådjursjakter går det oxå bra. Kan även tänka mig att arrendera en mindre mark för vakjakt på räv & Rådjur. Finns det plats i ett jaktlag för älg är även det intressant. Jag är jaktledare i ett jaktlag i Jämtland och referenser kan lämnas.