Quantcast
Till salu inom: ”

arabhästar till salu säljes

Sherdil
F
Blekinge län
Arabhästen
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det dags för min lilla kille att hitta ett nytt hem, han är snart 1år då han fyller den 29april. Jag väljer att sälja honom för att jag inte har den tid han behöver. Han är en mycket go och social kille. Lätt hanterad och vi har även utan problem åkt transport tre gånger. Så han är van vid att gå i grimma och att stå bunden. Han är vaccinerad, avmaskad, verkad och har eget pass. Hans mamma och pappa är båda registrerade på svenska arabhäst föreningen(likaså han) fadern Pentagon Ibn Psytadel och mor Fregancya. Ring mig för mer information. Pris kan diskuteras till rätt person. Bra hem är viktigast.
Dressyrlektioner erbjuds på arabhästar i Flen och Vallentuna. Med hjälp av din kropp, kan du presentera en rörelse för hästen, som han sedan kan härma. Du lär dig kroppskontroll och kroppsmedvetenhet och kan därigenom påverka din häst med mjuka metoder, du lär dig att bli ett med hästen. Grupper om 1-4 ekipage. Maxvikt: 80kg Pris från 350kr Ella och Emelie är certifierade instruktörer i Centrerad Ridning®. www.prinsensaraber.se www.fogelsunda.se
Arabvalack med bra stam, färg skimmel, född 2010. Regelbundet vaccinerad, avmaskad och verkad samt försäkrad. Han står för närvarande i ett kollektivstall och hanteras dagligen av både mig och de andra hästägarna i kollektivet. Han är van att bli duschad och har blivit lastad ett flertal gånger. Han är nu d-ponny men växer fortfarande. En Häst med vilja och framåtanda. Mkt lättlärd. kommer att passa bra som distans eller hopphäst då han har visat prov på god hoppförmåga. Han har även Stamtavla, hästpass och är registrerad i arabhäst f. (hästen finns kvar så länge annonsen gör det)
Stabenfeldt AB/Pollux Hästbokklubb. 2007. 80 s. Inbunden. Illustrerat kartonnage, glättat papper med fotoillustrationer. 20,5x20,5cm. 344 gram. Nyskick. "På Stuteri Rine i Norge föder man upp arabhästar. Där föddes i maj 2001 ett föl vars pappa var den fantastiske Peleng. Det lilla hingstfölet döptes till El Patron. Det här är boken om hans första år. En hästuppfödares liv är fyllt av känslor. Här får du läsa om dem alla. Ena dagen ser du ett föl komma till världen - andra dagen tvingas du ta bort en gammal trotjänare. Glädje och sorg går hand i hand, men de största stegen tar nog ändå glädjen!".
En pigg arabvalack med bra drag och en trevlig attityd. Bra stam, skimmel i färgen. Född: 2010. Han hanteras dagligen både av mig och de andra i kollektivstallet och är även van att bli lastad. Han är nu d-ponny men växer fortfarande. En häst med vilja och framåtanda. Mkt lättlärd. skulle förslagsvis passa bra som distans eller hopphäst då han visat god god förmåga i detta. Hästen har stamtavla, hästpass och är registrerad i arabhäst f. Han står förnärvarande i ett kollektivstall i ösmo och är för övrigt även avmaskad, försäkrad och regelbundet verkad. (kontakta mig helst på mobilen då jag inte kollar mailen dagligen)

... eller prova att söka på vackra arabhästar till salu