Quantcast
Till salu inom: ”

aquael möbelakvarium pris säljes

Tidigare annonser till salu

Ett fint välvt Aquael akvarium på 47 liter säljes med ett praktiskt och snyggt skåp där man kan förvara alla tillbehör. Allt som behövs till akvariet ingår som pump,doppvärmare, grus,rot,växter,termometer,algskrapa,sughävert,hinkar,håv,mat och ett gäng svärdbärare och en algätare mm ingår. 950 kronor. Har också en fin bur som knappt är använd som passar till marsvin eller mindre kanin. Den är helt i turkos och måtten är 1 meter lång och 50 cm bred. Drickflaska ingår också. Pris endast 200 kronor ! Mvh Tina
Jag ska sälja mitt Aquael möbelakvarium p.g.a flytt. Det rymmer 60 liter. Jag har haft en liten odling på Endlerguppy (vilda guppy) och även på amano och körsbärsräkor. I paketet ingår- Akvarium + möbel En doppvärmare Pump Yngelbox Mat Endlerguppy Räkor Ancistrusmalar (små, svarta och vita) Helenasniglar (snigelätande sniglar) Magnetrengörare till rutan och en massa växter och rötter. Jag säljer allt detta, med eller utan fiskar, för 500kr eller högstbjudande.
Nu ska jag sälja mitt fina MP Aquarien-akvarium på 110 liter, pga ett svalnade intresse :( Det är ett trevligt möbelakvarium med ett fint utseende som passar in överallt! Akvariumet säljs med lysramp med 2 lysrör, en pump/Aquael 750 uni filter,sand, grottor, rötter och vissa växter. Akvariumet säljs endast komplett med den fina bänken som har bra förvaring. Bredd: 81 cm Totalhöjd, bänk+akv: 124 cm Akvhöjd: 58 cm Akvariets djup: 36 cm Endast mailsvar, finns norr om motala. :)
Hej! Tänkte nu sälja mitt möbelakvarium för att få in ett större kar i lägenheten. det är ett aquael 225l med välvd framruta, 120cm långt 50cm högt möbeln är 120*69 höjd med allt inräknat är ca 128cm.. karet är fint med bra möbel med två skåp att ställa grejer i. pump, doppis och lysrör lock medföljer! Bakgrunds filmen som sitter på följer oxå med :) MVh
Säljer nu mitt möbelakvarium(aquael) på 375 liter. Köpte det nytt för ca 3 månader sedan. Så inga repor! kostade 6200:- för btn modul,pump,akvarie Har satt dit en btn modul som fungerar som filter och pump. Har även målat baksidan svart. (går att ta bort) Det följer även med en doppvärmare. Går bra att mejla, smsa eller ringa. har sänkt priset då jag måste bli av med det fort! hälsningar patrick!