Quantcast
Till salu inom: ”

appaloosa hingst avel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Måste nu tyvärr sälja vår fina appaloosa kille pga tidsbrist och för många hingstar i stallet. Flappe som han kallas är en 3 årig appaloosa hingst e: Batwell Stormdancer och U: A Design Starbust. Han är ca 1.57 i mkh Har bra stam och skulle passa till avel, då appaloosa även kan bli renrasigt om man betäcker med arab, fullblod eller quater. Flappe har pass och är reggad i aphc. Regelbundet verkad och avmaskad. Mycket trevlig och snäll i hanteringen. Haft sadel och träns på sig. Åkt transport ett par gånger vilket har gått bra. Går just nu själv i hagen och det funkar. Mycket sällskaplig och älskar att bli gosad och pysslad med. Perfekt för dig som vill forma din häst från början. Säljes till bra hem, hemmet är MYCKET viktigt då vi vill att han ska få stanna. Priset går också diskuteras vid mycket bra hem. Säljes gärna till Nh intresserad. EJ SKAMBUD!
En vacker och trevlig appaloosa hingst -11 e. Quarter u. Canada imp appaloosa En lätthanterad och lättlärd unghäst som älskar att få uppmärksamhet :)Något för appaloosa avel. Redo att börja betäcka i år:) Kommer att bli en kanon allround häst, både i western grenar och i engelsk ridning. Min tanke var att ha honom som avelshingst, men säljes enbart pga skada/sjukdom som gör att jag inte kan ge honom vad han förtjänar. Kan kastreras. Han är väluppfostrad, sadelvan, tränsvan, longerad, lättlastad osv. Ev kan välriden/körd c/d ponny tas i inbyte, bytesvärde ca 40000kr, eller billigare ponny+pengar Sänkt pris då han behöver nytt hem... Bra hem är viktigare, så bud kan tas emot (dock inte skambud!!) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2årig appaloosa hingst, klar att rida in:) Säljes enbart pga skada... Ca 60% quarter. Sadlad, tränsad, longerad, trail in hand tränad, dock ej uppsutten pga av min skada. Kan byta mot ponny eller annat, ej större än 150cm. Han vill jobba och är mycket positiv till allt, därför måste han bort snarast då jag får dåligt samvete när jag inte kan göra något med honom. Mycket fint steg och bra påskjut. Något för dressyr/hoppning/western/avel, redo att betäcka för den som vill avla, godkänd för appaloosa, quarter, fullblod o arab, blir "rena" papper. Annars korsningar. Går ihop med valack, kan stå själv i stall och hage. Snabb affär önskvärt, kan kastreras... Mer utfärgad idag än på bilderna Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Min lilla prinsessa är nu stor nog att flytta. Star Billie är född 23/7 2013 Billie är fullt frisk, inga skador, vaccinerad, försäkrad och har pass. Hon är mycket social, kommer alltid först fram för att hälsa i hagen och älskar att bli ompysslad och borstad. Hon är van att gå i lösdrift i mindre flock hemma på gården. Billie har mycket spring och bus i benen, en smidighet och spänst som är helt otrolig. Den här damen kommer att kunna gå långt! Tror hon skulle passa utmärkt till hoppning eller western då hon är snabb i vändningarna och har en balans utan dess like. Regelbundet verkad, men kan tycka det är lite läskigt i början. Om du är intresserad av Billie så ser jag gärna att du även köper hennes mamma Quantum Belitza, säljs även separat. Hästarna är van vid bilar, hundar, katter och traktorer. Billies pappa är Almond Eyed Master RT, hingst efter Pim Pim RT (korsning Half Bred Quarter/ Appaloosa/ Fullblod, sk. Quartaloosa) Mamma Belitza är varmblodig travare född-01 som gått som ridhäst senaste åren, passar till lättare ridning/ avel/ sällskap. Hon är världens finaste och underbaraste häst, ca 153cm i mankhöjd. Hon har pass är vaccinerad och försäkrad grundutbildad, 5000kr Täcken medföljer båda hästarna. Har bilder i massor som kan skickas och film på vid seriöst intresse. Vi bor i Innertavle, Umeå Ring eller skicka mail om du vill veta mer.
Appaloosa Hingst efter Bar Te Plaudit Paul Liten men naggande go Appaloosa-hingst söker nytt hem. Han är efter vår välmeriterade och supersnygga appaloosahingst Bar Te Plaudit Paul. Mamma är quarter sto, han reggas dock som renrasig appaloosa då quartern är godkänd i appaloosaaveln. Han är idag chestnut färgad med strumpor bak och tecken i ansiktet. Färgen är under förändring och tror att han blir en snowflake. Hans färg börjar gå åt det chokladbruna hållet men man ser även ljusa skiftningar under som tyder på att prickar kommer framträda. Han har redan fått sin första prick. Han är en väldigt social liten kille med hjärtat på rätta stället. Korrekt och välmusklad, riktigt snygg i kroppen. Blir ca 1,50 - 1,52 i mankhöjd. Vi har hanterat honom mycket och han är nu redo att lämna mammas sida. Han är van vid all vardaglig hantering såsom borstning, dusch, spraya med balsam eller insekt-spray, flughuvor, täcke mm. Har åkt transport utan problem. Vi vill verkligen att han kommer till rätt hem, då han är en så go liten kille. Därför är hem viktigare än priset och vi kan ev disskutera det / upplägget om vi känner att det känns rätt. Delbetalning är möjlig. Vid full betalning kan viss prövotid fås. Ring eller maila för mer info. Video finns att se. Skickar gärna fler bilder.