Quantcast
Till salu inom: ”

antikt polhemslås 1700-tal nyckel säljes

Tidigare annonser till salu

Den här kistan ropades in på Lilla Bukowskis 1996 för 12.100 kronor (kvittot finns kvar). Den har varit i vår ägo sedan dess och är daterad till 1707 med initialerna I.M.S. (se bild). Vi känner inte till bakgrunden. Vid en flytt blev nyckeln tyvärr inlåst och kunde bara tas ut genom att öppna ett mindre hål i botten på kistan. Värderingen är därför svår. Värdet är sannolikt betydligt mindre på grund av skadan i botten men kistan är lika dekorativ ändå. I övrigt komplett och i stort sett felfri (normalt nött), inga sprickor. Mått, höjd/bredd/djup: 58/102/56 centimeter. Pris: 2.900 kronor eller högstbjudande.
Liten och smidig snedklaffsekretär, 1700-tal / 1800-tal På locket finns resterna av en vacker, och sannolikt originalmålning, i renässans mönster med änglar och keruber. Storlek Längd 95, bredd 46, höjd 99 cm. Senare vitmålad . Slitage och färgbortfall finns, men en trevlig undermålning finns för den som har tid och lust att ta fram den. Nyckel saknas dock . Denna, lite mindre sekretär, passar bra in i både modern och antik miljö. Allt från gustaviansk till rokoko till art nouveau och jugend stil. Tidigare pris 6000:- Passa på! Fyndpris 4000:- eller högstbjudande!
Liten och smidig snedklaffsekretär, 1700-tal / 1800-tal På locket finns resterna av en vacker, och sannolikt originalmålning, i renässansmönster med änglar och keruber. Storlek Längd 95, bredd 46, höjd 99 cm. Senare vitmålad . Slitage och färgbortfall finns, men en trevlig undermålning finns för den som har tid och lust att ta fram den. Nyckel saknas dock . Denna, lite mindre sekretär, passar bra in i både modern och antik miljö. Allt från gustaviansk till rokoko till art nouveau och jugend stil. Tidigare pris 6000:- Nu till halva priset!! 3000:- eller högstbjudande!
Unik kista från år 1771 säljes. Den är välbevarad med lås och nyckel, och har vackra detaljer och handtag i smide. Har fungerat som soffbord i några månader, innan dess har den stått orörd i många år. Utmärkt för förvaring av skrymmande saker såsom exempelvis täcken och kuddar. Längd: 129 cm Höjd: 56 cm Djup: 60 cm Kistan säljes för 2100kr eller högstbjudande. Priset är förhandlingsbart. OBS! VID SNABB AFFÄR OCH AVHÄMTNING SENAST 19 APRIL SÄNKER JAG PRISET TILL 1400KR. Sms:a vid intresse. Hämtas i Enskededalen (nära Dalens sjukhus) Kategori: Soffbord, kista, antikt, förvaring, trälåda, koffert, inredning, rustikt, sovrumsmöbel, vardagsrumsmöbel
Antikt polhemslås 1700-tal med nyckel