Quantcast
Till salu inom: ”

anslutningsvinkel till bänkdiskmaskin säljes

Tidigare annonser till salu

Vi säljer våran fina bänkdiskamaskin ifrån Matsui inköpt på Elgiganten för en dryg månad sedan. Fick dock reda på att våran lägenhet inte stödjer koppling av bänkdiskmaskiner och sedan dess har den bara stått. Den är alltså inte använd och alla tillbehör finns. Vi skickar även med en anslutningsvinkel på köpet (köpt separat) Köpte diskmaskinen för 2200 kr och säljer den nu för 1700 kr. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Finns att hämta i Handen!
NY köksblandare Nautic 20409 med hög pip för disklåda, med avstängning för diskmaskin. Keramisk tätning. Flexibla vattenanslutningar, svängbar pip 110 gr, med avstängning för golv-eller bänkdiskmaskin. Omställbar mellan Kv och Vv. Inställd på Kv. Pluggad för vridbar anslutningsvinkel till bänkdiskmaskin. Skydddsmodul. Säljes pga ändrade livsplaner. Ny 1.860:-
Ett av de bästa inköp jag gjort! Men nu flyttar jag till nytt boende där fullstor diskmaskin redan finns, så jag behöver göra mig av med min pärla... Bosch SKS60E18EU heter modellen, väldigt tystgående, timer om du vill att disken ska bli klar precis när du kommer hem från jobbet, autoprogram som känner av smutsighetsgrad och anpassar programmet efter det (oftast kortare)... Fungerar perfekt, samtliga slangar och instruktionsbok ingår givetvis. Nypris över 3000 spänn, så 1999 riksdaler och den är din! Ett väldigt passande tillbehör är en "köksblandare med diskmaskinsavstängning och anslutningsvinkel för bänkdiskmaskin", närmare bestämt en FM Mattsson 9000. Engreppsblandare, mjukstängande, utgång på baksidan för vatten till bänkdisk (utgång nedåt för fullstor diskmaskin finns också), fungerar utmärkt utan läckage eller andra defekter. Pga en snål hyresvärd fick jag köpa och installera den själv, så den ska banne mig inte sitta kvar när jag flyttar! Jag monterar tillbaka den gamla istället och säljer denna... Gängan är 1/2" utv men diskmaskiner kräver oftast 3/4" utv gänga, så det sitter en bussning på plats, tätad med lin. Medföljer vid intresse! Nypris strax över tvåtusen, så en tusenlapp prutat och klart!
Säljer 4 st diskmaskinsvinklar pga felleverans. * Anslutningsvinkel till bänkdiskmaskin som passar till ettgreppsblandare med inbyggd diskmaskinsavstängning i Tidan-, 9000- samt till 9000E-serien (8003- och 8004-modeller). * Ej till blandare med sidodusch, 160 c/c och 60 c/c FMM9122, FMM9127 * Anslutning G1/2 * En stor och en liten nippel tillkommer Pris: 200 kr/st Kan skickas med post för 35 kr i hela landet.
Bänkdiskmaskin som är perfekt för det mindre hushållet. (Bästa pris på Prisjakt: 3290 kr) + Kapacitet för 6 kuvert + 6 program och 5 temperaturer + Diskeffektbetyg: A + Torkeffektbetyg: B + Mått H x B x D, mm 438x550x500 + Ljudnivå 56 dB Obs! Anslutningsvinkel för koppling av vattenslang från köksblandare medföljer. (Nypris: ca 400 kr)