Quantcast
Till salu inom: ”

andelslägenheter säljes

Tidigare annonser till salu

Bästa sättet att njuta av fjällen. Köp vår andelslägenhet. Ni får tillgång till 5 veckor med minst 2 veckor med skidåkning. Ni väljer varje vår era veckor enligt ett schema. Köp nu så är ni med och väljer era favoritveckor inför 2014! Under 2013 får ni tillgång till vecka 6, 35, 41 och 44. Bli delägare i en fräsch lägenhet med 91 kvm boyta och inredning med kvalitet. Kan du inte nyttja alla veckor själv finns möjlighet till uthyrning med goda hyresintäkter. Hyra 1103 kr per månad.
En underbar lägenhet i Sunset Beach Club, Benalmadena Costa. en tvårumslägenhet för fyra personer i två veckor, vecka 9 och 10. Precis vid havet, flera pooler. Tyvärr har jag inga bilder men se på hotellet på nätet.Lägh. ligger på 5e våningen med utsikt över hav och poolområde.Nära till affärer. Lugnt och behagligt.10000 inkluderar vistelse i år och sedan kostar det ca 7-8000kr per år för skötsel och service. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
V32 Andelsläg med sovloft. Fräscht och modernt. Bilder finns på Sydkoster Ekenäs hemsida.
V26, Andelsläg , med sovloft. Fräscht och modernt
TANDÅDALENS FJÄLLHOTELL andelsläg. vecka 7 och vecka 16. Bästa söderläge. Säljes mycket förmånligt! Pris 35 000 eller högstbjud. OBS! 2014 års sportlovs- och påskvecka är gratis. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.