Quantcast
Till salu inom: ”

amstaff parning säljes

Tidigare annonser till salu

Hej Har en jätte fin Amstaff till avel. Han är reggad i ADBA 100% Renrasig. Stamtavla finns och cert från ADBA. Han är importerad från utlandet. Väger just nu 36 kg och är 1år 6 månader gammal. Han har gjort sin första parning som gick utmärkt. Väldigt bra psyke. Lite bilder på hans föräldrar och han som valp 1. Don 1 år 3 månader 2.Don 1 år 3 månader 3.Don 1 år Fler bilder finns Snälla bara seriösa människor hör av er.
Hej mitt namn är buddah! Jag är snart 2år och är en Amstaff/Staff utan tavla! Jag är en snäll hund med stabilt psyke och väldigt kärleksfull! Snäll mot barn eftersom min bror är en liten pojke vid namn Lucas på 16 månader och vi är bästa vänner. Jag leker med allt och alla han hundar så väl som tikar! Och jag är ute efter parning med en tik som passar mig så väl psykiskt som fysiskt. Så det blir bra valpar förhoppningsvis Som betalning vill jag ha första tjing på nån av valparna! Bara seriösa parare gör sig besväret att höra av sig!! mvh Joakim och buddah
Hejsan! Våran tik, Akita är en Amstaff blandning på snart 3 år. Vi söker nu en Amstaff hane att para henne med och hoppas att någon skulle vara intresserad. Akita har ett otroligt psyke och är en underbar individ och vi vill själva ha en valp efter henne, så har du en snygg Amstaff hane för parning så ring eller maila så kommer vi överens om resten då! Med vänlig hälsning/Sofia och Akita
Jag har en amstaff/rottis blandning som är 8år, som jag gärna skulle vilja para innan kastrering. Har aldrig haft plan på att kastrera honom eftersom han redan är en så lugn och sansad hund. Men eftersom vi även har hans dotter hemma så blir det lite krångel vid löp period. Så min tanke är om det finns någon där ute som vill para sin tik (amstaff/amstaff blandning) kontakta gärna mig för mer information.
nu söker även lilla bosse nytt kärleksfullt hem. Bosse är en mkt trevlig,glad och social liten kille som älskar att busa och gosa. Bosse är tigrerad med vita tecken. Bosse säljes vetbes ua vacc och chippad till reducerat pris pga att han blivit kvar lite längre hos uppf pga sjukdom i familjen. Vid seriöst intresse ring så får du veta mer! vi kommer behålla rätten till ett visst antal parningar med honom! Ev helfoder av intresse!