Quantcast
Till salu inom: ”

amstaff bluenose avel säljes

Tidigare annonser till salu

Renrasig amstaff som är registrerad på svenska kennelklubben. (regnr:s51002/2008) Dibo är en mycket lugn och balanserad hund på 31 kilo. Han kommer överens med allt och alla förutom dominanta han hundar vilket inte är onormalt för denna ras. En energisk hund som aldrig blir trött men samtidigt mer än gärna sover bort halva dagen i soffan. Han har fina proportioner mellan huvud och kropp. Han finns nu tillgänglig för parning. Om detta låter intressant så maila mig med information om vad ni har för hund och övriga förhållanden så kan vi disskutera vidare. givetvis finns jag även tillgänglig via telefon. OBS avtal kommer skrivas, oseriösa undanbedes! finns även fler bilder för den som är intresserad. Pris för avel med min hund är värdet av en valp vid försäljning. (När första valpen sälj så går denna summa till mig.)
Renrasig amstaff som är registrerad på svenska kennelklubben.(regnr:s51002/2008) Han är en mycket lugn och balanserad hund på 31 kilo. Han kommer överens med allt och alla förutom dominanta han hundar vilket inte är onormalt för denna ras. En energisk hund som aldrig blir trött men samtidigt mer än gärna sover bort halva dagen i soffan. Han har fina proportioner mellan huvud och kropp.Han finns nu tillgänglig för parning. Om detta låter intressant så maila mig med information om vad ni har för hund och övriga förhållanden så kan vi disskutera vidare. givetvis finns jag även tillgänglig via telefon. OBS avtal kommer skrivas, oseriösa undanbedes! finns även fler bilder för densom är intresserad. Pris för avel med min hund är värdet av en valp vidförsäljning. (När första valpen säljs så går denna summa till mig.
Har en bluenose hane på 3 år som är tillgänglig för avel. Han är en mycket snäll och tillgiven familjehund som har ett jätte bra psyke och fungerar även jättebra bland människor och speciellt barn. Han är superfrisk och har aldrig drappats utav någon sjukdom eller skada och även muskulös. Så har du en frisk tik med stabilt psyke och är sugen på jättefina och underbara valpar tveka inte på att höra av dig även vid frågor m.m Priset diskuteras vid intresse
Hej! VALPARNA ÄR NU LEVERANSKLARA! Natten till den 5 Oktober bestämde sig vår tik för att det var dags att utöka familjen Med 10 fina valpar. 5 valpar finns nu kvar, 4 tikar varav 2 har kroksvans och 1 hane. Tik 1 - Tindra - svart/vit u.a. tik 2 - Atena - svart/vit kroksvans tik 3 - Daisy - svart/vit u.a. tik 3 - Nellie - BLÅ/VIT kroksvans. hane - Isco - BLÅ/VIT u.a. Den kosmetiska defekten på svansen (det vill säga kroksvans). Gör att dom ej är lämpliga för avel eller utställning. Som normal sällskapshund fungerar dom dock utan problem enligt veterinär. På grund av detta reduceras priset för dessa. Dom är vana vid andra hundar & katter. Vid avhämtning kommer dom vara *Vaccinerade *Besiktade *Chippade *Avmaskade *Regristrerad i SKK med stamtavla *Koppelvana Vid köp av valp följer även koppel, matskål, filt & mat med. Pappan Svart / Vit SE51952/2012 Highrise Diamond Puff Mamman Bluenose SE21894/2011 Perfekt Girl Long Step Vi följer Svenska kennelklubbens rekommendationer & valparna får flytta ifrån oss vid åtta veckors ålder dvs. I detta fall 5 December. Bild 1: Nellie & mamman Bibi Bild 2: Pappan Bild 3: Mamman Bild 4: Isco Bild 5: Tindra Bild 6: Daisy Pris: 11.000:- Pris med kroksvans: 8500:- söker EJ fodervärd, vänligen respektera detta. Valparna finns i Njurunda, sundsvall. Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att ringa. Kan nås på mobilen dagtid. Mvh Christian & Nathalie
Nu är våran underbara Bluenose (tricolor) Amstaff hane tillgänglig för parning. Hans har INGEN stamtavla då endast hans pappa har stamtavla men inte hans mamma. Men vi har bestämt oss för att utöver att ha honom som våran familjemedlem nu även  erbjuda honom för avel. Han bor tillsammans med husse & matte, sin mamma på 5 år, en stor tik på 8 år och med våran livliga son på 2 år. Och precis som både mor och far så är han den bästa familje hunden vi haft. Han är en genomsnäll och livlig gosse som bara älskar livet och alla i det. Han är ju utöver färgen Blue även i täckningen Tricolor vilket tillsammans med hans fina kroppsbyggnad och topp psyke gör honom till en utmärkt tjejtjusare som inte vill binda sig utan träffar gärna flera flickor ! Han har bra gener och både mor och far lever och är uppväxta i barnfamiljer och aldrig varit på något Veterinärs besök pga sjukdom. Älskar allt som livet har att erbjuda och är positivt inställd till alla runt om kring han. Han är van vid både stadsliv & lantliv och allt vad det innebär med olika ljud,fordon, folk och olika situationer. Kravet är givetvis att parning bara sker med en Tik som är i god hälsa och med ett bra psyke. Och vid önskan om mer fakta, information eller bilder på honom eller hans föräldrar så tillgodoses det givetvis. Pris alternativ för parningen är Språngavgift på 2500 kr och betalning per valp. Men det är bara ett av förslagen, då önskemålen kan variera mellan intresserade så finns där olika alternativ vid önskad parning som givetvis båda parter kan känna sig nöjda med. Och Omparning ingår givetvis om tiken skulle gå tom. Så letar du efter den där speciella och unika pappan till önskade valpar så tveka inte att höra av er!