Quantcast
Till salu inom: ”

amningskudde tvillingar säljes

Tidigare annonser till salu

Utan tvekan den bästa amningskudde man kan köpa. Denna är köpt i USA genom www.doubleblessings.com Den är specielt utvecklad för tvillingar men fungerar utmärkt till bara en också. Kanterna lutar lite uppot vilket underlättar att hålla barnen på plats samt ger större möjlighet att ha händerna fria. Kudden är gjord av skumgummi vilket gör den extra stabil. Klädseln går att ta av och tvätta. Kudde att ha bakom ryggen ingår samt ett plastfodral för transport och förvaring. Vi köpte först en för att använda för våra tvillingar, och sedan en till när vi fick vår tredje och har varit väldigt nöjda. Kudden är i nyskick.
Två babysitter inköpta förra våren på Babyproffsen och använda ca 6 mån. Har funkat väldigt bra, känns säkra och har fint sving. Remmarna är inte släta som när de var nya men stolarna är i bra skick. Amningskudde från Tvillingklubben. Stor och bekväm. Funkar lika bra för amning av ett barn som tvillingar. Använd ett fåtal gånger. Jag tyckte om den men var tvungen att ge upp amning. Avtagbart tvättbart yttertyg. Babysitter 100 kr styck Amningskudde 100 kr
Säljer två stycken amningskuddar med löstagbara överdrag som fungerar utmärkt för tvillingar och dubbelamning men självklart också för ett barn. (Bara den röda kudden finns kvar) Kan även med fördel användas under graviditeten som ben- och ryggstöd när man sover. De två handtagen kan knytas ihop och då fungerar kudden som stöd till barnet när det börjar sitta. Kuddöverdraget kan tas av och tvättas och kan även köpas nya. Nypris: 695kr/st Mitt pris: 150 kr
Säljer två åkpåsar som är oanvända då vi fick dessa i present. Varma och mjuka i svart och grönt fodrade med mörkgrå fleece. Passar till alla vagnar (både ligg- och sittdel) med hål för 5-punktssele. Pris 200 kr/st, ord pris 600 kr/st. Köp den oumbärliga amningskudden för tvillingar (samma som BB använder). Överdrag med beige bomullstyg som man lätt tar av och tvättar, kudden i mjuk skumgummi. Pris 300 kr, ord pris 800 kr.
Specialdesignad amningskudde för tvillingar. Design: Virpa, barnmorska KS. Kan även användas för ett barn. Ger ett rejält stöd. Man kan spänna den hårt runt midjan så att den "följer med" även när man ställer sig upp. Bra komplement om du har problem med en vanlig kudde. Kanske inte syns på bilen men den är inte gjord av tyg utan ett barnvänligt läder som lätt kan torkas av. Köpt för 600 kr använd ca 10 ggr. Våra tvillingar äter bara semp nu.