Quantcast
Till salu inom: ”

aluminiumbåt boghammar säljes

Tidigare annonser till salu

Mycket fin & unik aluminiumbåt, byggd någon gång på 40-talet av Anderson & Gustavssons motorbåtsvarv på Lidingö. Skrovet är helt byggt i aluminium, svetsade skarvar, nitade spant & förstärkningar. Varvet hjälpte Svenska Aero med att bygga flygplan under kriget vilket förklarar hur man även hade möjlighet att bygga några båtar i aluminium, varvet brann senare ner & slog sig då ihop med Boghammar varvet på Lidingö. Rutramar, sittsar & lister mm är i Mahogny. Båten har helrenoverats de senaste två åren, helt nylackat vitt skrov, krafftig teleflex styrning med båtens orginalratt, gammla lanternor & beslag, elektrisk läns, cd radio, gammalt reparerat kapell mm. På akterspegeln sitter en Yamaha 40hk från 90-talet, båten toppar 27 knop tack vare att den är så lätt i sin konstruktion. Mycket användbar båt med möjlighet till övernattning för två i ruffen. Säljes med fogelsta 30 trailer, ej trailern på bilden. Pris 65000 kr eller bud!
Detta är Sickan Carlssons gamla båt som byggdes på Boghammarvarvet vintern 1966/67 ( originalfilmen ifrån provkörningen : http://www.youtube.com/watch?v=sSKNtC4hvCQ I slutet av filmen kommer hon fram. Den här båten är en av fyra båtar som gjordes i en serie, alla fyra är något olika och denna är den enda som inte är tävlad med. helt i marinaluminium. Båten är helrenoverad med bland annat ny akterspegel och bottendel gjort på Boghammarvarvet. Fullständig fotodok.finns. Säljes utan motor och drev för 85.000:- komplett båt med släp 245.000:- Original satt det en VP v6 med 100 drev, Nu sitter det en ny VP V8 - 5,7 GXI med DP Har endast gått 40 timmar. Båten finns med i ett fyrsidigt reportage i tidningen Klassiska båtar. Extremt V bottnad (34 grader) gör att den skär igenom vågorna och man kan köra 40 knop i vilken sjö som helst. Finns mycket mer info för den intresserade. Smuggler bat classic racer veteran aluminiumbåt
Unikt tillfälle att förvärva polisens första aluminium båt för den som har intresse av en unik skönhet. Mycket jobb är gjort på denna skönhet men hon behöver en varsam hand som fortsätter att sköta om henne. Båten är en Boghammar 38 fot. 2 stycken dieselmotorer från Mercedes Benz. Rymlig toalett. Kök med ugn och gasolplattor. Mycket förvaringsutrymme. Flera värmare. 3-4 sovplatser. Stort trädäck. Längd ca 11,20m - bredd ca 3,50m Stor färskvattentank Solpanel Badbrygga Trailer medföljer. Skulle kunna skriva en uppsats då det följer med massor av tillbehör till denna båt. En underbar båt att njuta av på sommaren med en unik historia. Mycket rymd inuti båten som ger en "salongskänsla". Blick vändare!! Vinterförvaras i Åkersberga. . Kan eventuellt ordna båtplats till denna båt på köpet! Kollar mailen väldigt sällan!
Aluminiumbåt ca 6x2m, inombordsmotor volvo B16 med drev. tillverkad i slutet på 50 talet i en begränsad upplaga, (troligtvis den enda kvarvarande)Enl. uppgift från tidgare ägare f.d. polisbåt svar endast på telefon Lars 0708-755273
En aluminiumbåt från 70-talet. Båten är i behov av målning och lackering. Det sitter en Volvo Penta AQ140 med ett 270-drev i båten. Båttrailer ingår. Ring eller maila för mer info.