Quantcast
Till salu inom: ”

akta graco cosmic säljes

Tidigare annonser till salu

Cosmic Comfort S Just nu Akta Graco Cosmic Comfort S endast 2595:- (ord.pris 3095:-) Gäller i färgen Brun och så långt lagret räcker! Cosmic Comfort S har en unik konstruktion som gör den både säker och extra bekväm för ditt barn. Förklaringen är stoppningen i Comfort Foam® som formar sig skönt efter ditt barns kropp. Så att du lugnt kan koncentrera dig på körningen. Extra skydd Stommen består av en energiupptagande cellplast medan ytterskalet är i förstärkt hårdplast. Detta ger en lätt, robust konstruktion som klarar hårdare påfrestningar än vad myndigheterna kräver. Inbyggt sidokollisionsskydd ger extra trygghet. E-rev 04 godkänd (bakåtvänd) upp till 25 kg i både framsäte och i baksätet. Godkänd för framåtvänd användning med trepunktsbälte 15-25 kg (4 5/6 år). Skillnaden från Cosmic Comfort och Cosmic Comfort S är att Cosmic Comfort S har ett integrerat stödben samt att den är godkänd upp till 25 kilo även i baksätet (tidigare modell var det 18 kilo).
Akta Graco Cosmic 0-25 kg. Godkänd för montering på alla platser i bilen från det att barnet kan sitta och upp till 25 kg. Bilbarnstolen är också godkänd för framåtvänd montering med bilens trepunktsbälte från 15-25 kg. Cosmic har en praktisk enhandssträckare som gör att man enkelt spänner bilbarnstolens samtliga interna bälten i en enda rörelse. På Cosmic har man även möjligheten att med ett enkelt handgrepp justera viloläget även med barnet sittande i stolen. Cosmic har också en lutningsindikator som ser till att att du alltid vet om stolens lutning är säker. Färgen är mörkgrå med ljusgråa detaljer och mönster. Stolen är ej krockad och i jättefint skick. Bruksanvisning medföljer. Fler bilder kan mailas om så önskas. Pris: 1.000 kr
Akta Graco Cosmic XTP bilstol inköpt 2006 och använd sparsamt till ett barn. I bra skick och naturligtvis inte krockad. Passar barn från ca 5 månader till 6 år. Godkänd för bakåtvänd montering för barn 0-25kg i framsäte och 0-18kg i baksäte. Godkänd för barn 15-25 kg som framåtvänd bältesstol på samtliga platser i bilen med trepunktsbälte. Praktisk enhandssträckare som gör att man enkelt spänner bilbarnstolens samtliga interna bälten i en enda rörelse. Man kan även, med ett enkelt handgrepp justera viloläget med barnet sittande i stolen. Stödben, spännremmar och bruksanvisning ingår. Kan hämtas i Glumslöv (mellan Landskrona/Helsingborg) eller i Malmö om det passar bättre.
Säljer vår Akta Graco Cosmic Comfort S, då dottern har bytat till en bältesstol. Bilstolen köptes för ca 1 år sedan (för 2995 kr) och är i mycket gott skick. Vi har varit mycket nöjda med denna stol och har en likadan till lillebror. Självklart har stolen INTE varit med i någon krock eller liknade! Tyget har INGA fläckar. Tydlig orginalanvisning kring montering i fram eller baksäte medföljer. Bilstolen kommer från en rök- och djurfri familj. Finns för avhämtning i Lerberget, mellan Viken och Höganäs. Fakra från Akta Graco: Integrerat stödben ger enkel och säker montering Lutningsindikator för säker montering Sidokollisionsskydd Fempunktssele Monteras bakåtvänd i fram- eller baksäte med två- eller trepunktsbälte och underförankringsband Godkänd upp till 25 kg bakåtvänt i fram- och baksäte Godkänd för framåtvänd användning med trepunktsbälte 15 -25 kg. Stolen monteras då endast med bilens trepunktsbälte och bilstolens fempunktsbälte plockas bort Maskintvättbar klädsel i 30 grader Huvudskyddet fungerar även som sovstöd Mjuka muddar mot hals och mage Stoppad med Comfort Foam som formar sig efter barnet
Säljer vår Akta Graco Cosmic Comfort. Bilstolen köptes för ca 3 år sedan, nypris 2795 kr. Solskydd för bilstolen medföljer, nypris 199 kr. Akta Graco Cosmic Comfort: Stödben för enkel och säker montering Lutningsindikator för säker montering Sidokollisionsskydd Fempunktssele Godkänd upp till 25 kg bakåtvänt i fram- och baksäte Godkänd för framåtvänd användning med trepunktsbälte 15 -25 kg. Maskintvättbar klädsel i 30 grader Stoppad med Comfort Foam som formar sig efter barnet Bilbarnstolen har INTE varit med i någon krock.