Quantcast
Till salu inom: ”

agneta gynning gudinna brons säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Wabi sabi

Hässleholm

Tidigare annonser till salu

"Gudinnan och holismen" är något så ovanligt som ett politiskt budskap om ett återskapande av en balans mellan maskulina och feminina energier, utifrån synsättet andlig feminism eller feministisk andlighet. Författaren inleder boken med en förståelseram i del I, inför det nytänkande budskapet, som bland annat fokuserar de gamla gudinnereligionerna och en andlig inspirerad beskrivning av det moderna samhället av i dag. Därefter tar del II vid, där författaren lyfter fram självmedvetenhet, självuttryck, inre ledarskap och holism. Det är en unik bok, som fokuserar vetenskapliga perspektiv på samhället och människan samt andlig vägledning om egenmakt och kreativt skapande. Hft. Visionary Life, 2008, 254 sid. Pärmen något nött. Inlagan i mycket gott skick
Energica Förlag. 2006. 261 s. Inbunden. Kartonnerad. Mycket gott skick. Namnteckning. Den tantriska traditionen var en väg för kvinnor att uppnå upplysning. Dessa kvinnor inte bara levde och praktiserade på lika villkor som män på sin väg mot andlig transformation, utan ofta var det de som stakade ut vägen. I Gudomliga gudinnor berättar professor Miranda Shaw om kvinnors kreativa roll då visionen om en helig sexualitet skapades. Den tantriska traditionen, som härrör från medeltidens Indien, handlar om ett idealsamhälle och levnadssätt där samarbete och jämbördig frihet i relationer mellan kvinnor och män råder. Faktum är att ordet tantra kan härledas från verbet tan, som betyder ?att väva?..
Historiska Media. 1 uppl. 2005. 110 s. Inbunden. Förlagsband med skyddsomslag. 17x17cm. 308 gram. Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Förlagsny. Oläst. Recensionsexemplar, stämpel på titelladet. ISBN: 9185057916. Gudar och gudinnor i Norden presenterar 48 gudar och gudinnor i alfabetisk ordning. Här får vi veta vem som är släkt med vem, vem som har barn med vem och vilka gudar och gudinnor som är gifta med varandra. Vi får också veta vilka gudomliga egenskaper de olika gudarna har och vilka deras utmärkande karaktärsdrag är. Vilka ärenden gudarna och gudinnorna åkallades i är också något läsaren får veta, om man till exempel har ett budskap som brådskar kan man åkalla gudinnan Gna och om man vill ha jaktlycka eller vill bli duktig på att åka skidor ska man åkalla gudinnan Skade. Varje gud och gudinna presenteras med en kort text och med författarens egna illustrationer. Lars Magnar Enoksen är runolog, glimabrottare och författare. Han har tidigare utkommit med flera böcker på Historiska Media om bland annat runor och vikingar. Hans senaste bok är Vikingarnas stridskonst som utkom 2004.
Agneta Gynning - Gudinna i Brons
AGNETA GYNNING HALSMYCKET GUDINNA BRONS/MÄSSING