Quantcast
Till salu inom: ”

aga carbonator twc-150 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Carbonator ger dig lätt kolsyrat vatten - direkt ur kranen! Den svensktillverkade Carbonator gör ditt eget kranvatten lätt kolsyrat samtidigt som det rinner ur kranen. Aggregatet med kolsyreflaskan monteras under diskbänken och behöver ingen ström. Den medföljande kranen är specialtillverkad av Mora Armatur. Den har en stilren design som är gjord för att passa in i vilket kök som helst. Tappkranen är mjuköppnande för att ge ett jämnt flöde av kolsyrat vatten. Både aggregat och kran är lätta att installera. Kolsyreflaskan räcker till 100 liter vatten innan du behöver byta den hos en återförsäljare. Nypris 3795kr Nu endast 2795kr Säljes i fint skick och knappt använd. Nyligen bytt patron. Finns kvar så länge annonsen ligger inne.
I princip nyskick. Levereras med utdragbar kran som lätt ansluts i eller vid diskbänken. En patron kolsyra räcker till ca. 100L lätt kolsyrat vatten. Tom patron följer med för att hålla ned kostnanden för ny vid första byte. nypris utan patron - sek 5150.-- Fanns på plats när vi flyttade in, och har i princip aldrig utnyttjats, så bättre den kommer till pass hos någon annan. Tfn endast kvällstid. 1500.- för allt p.o.k.
Carbonator TWC-150 från Aga, med separat utdragbar blandare. Ny i oöppnad förpackning. Monteras under diskbänk, kopplas ihop med kranvattnet och ger tillsammans med kolsyrepatronen kolsyrat vatten i den sparata "krogkranen". Kolsyrepatron medföljer, räcker till ca 100 liter beroende på blandningsgrad. Fyndpris 3000kr! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kolsyre aggregat AGA model TWC-150 med tillhörande kran för montering på disk köksbänk. Kopplas in på kallvattenledning, drivs med standard kolsyrepatron. Carbonator, göms under disk- bänken. Räcker till ca 100 l lätt kolsyrat vatten. Är du händig klarar du installationen själv,