Quantcast
Till salu inom: ”

affärsöverlåtelser thailand säljes

Thailand
F
Friskvård
F
Hisingen

Tidigare annonser till salu

Club Airport, Walkingstreet/Pattayas absolut bästa bar säljes/överlåtes ink långvarigt fördelaktigt hyresavtal, personal, inredning, alla nödvändiga tillstånd samt arbetstillstånd etc etc....Ja, känner du till Pattaya och Walkingstreet så förstår du vad det handlar om, och du förstår även att en första kontakt måste ske via mail där du berättar lite om dig själv, din bakgrund och dina avsikter med ett eventuellt förvärv, detta för att på ett tidigt stadium "solla bort" nyfikna och oseriösa personer som bara är ute för att "fiska lite", priset förhandlas fram efter det att en första seriös kontakt tagits! Så, vänligen maila inte om det endast är priset du är ute efter av ren nyfikenhet!!
Bar med bra läge i Kata beach, ca 300 från stranden. Baren är totalt nyrenoverad och inredd April 2011. det finns kök som är helt nybyggt, om man önskar någon slags matservering upp till 30 sittplatser hyran är 15 000 bhat/ månad + el/vatten vi har bra omsättning med goda marginaler. Alla inventerar och lager ingår Säljes i bolagsform. • Allt är rullande och vi har öppet året runt. • Säljes pga flytt till Sverige. Pris: 220,000kr För mer info: ring eller maila. ( baren finns kvar så länge Annonsen finns kvar)
Bar med bra läge i Kata beach, ca 300 från stranden. Baren är totalt nyrenoverad och inredd April 2011. det finns kök som är helt nybyggt, om man önskar någon slags matservering upp till 30 sittplatser hyran är 15 000 bhat/ månad + el/vatten vi har bra omsättning med goda marginaler. Alla inventerar och lager ingår Säljes i bolagsform. • Allt är rullande och vi har öppet året runt. • Säljes pga flytt till Sverige. För mer info: ring eller maila. ( baren finns kvar så länge Annonsen finns kvar)
En svensk verksamhet till salu i Phuket. Arbetstillstånd för 2 personer som har rätt att ansöka och jobba i företaget (med 4 miljoner BHT) Serveringstillstånd för alkohol/mat Att arbeta med: En svensk restaurang och café Översättning, språkkurs, Företag i Thailand samt arbetstillstånd, Uthyras hus och resebyrå Mycket vackra trädgård Bibliotek med svenska böcker Två sovrum Kontakta oss för mer information
Hej! Jag har inventarier jag vill sälja. - Diskmaskin WD-6 Wexiödisk - Gasol Spis -3 brännare på 9kW - Sallads kyl med plats för katiner ovan - Gasol Säkerhetsskåp, plats för 2st P19-tuber - Rostfria bänkar, finns även för diskhon - 3 Matbords grupper i TIK-trä importeras från Thailand - 5 set av Uteserverings möbler men stolar i aluminium och parasoller - Ett stort parti av Keramik artiklar (NYA) Priser kan diskuteras. Kontakta mig för mer information!