Quantcast
Till salu inom: ”

aerox säljes

Tidigare annonser till salu

Har en aerox som bara står och delar ligger och väntar på någon som behöver dessa. Jag har komplett ram med papper se bild samt i delar cylider & topp 2x tänspolar oljepump 3 st insug 2 st 21mm ett större 2 st 21 mm förgasare, startmotor instrument, 1x original, 1x elektroniskt Bakljs Stage 6, klarglas framhjul blinkers några plastkåpor, inre. Brevvänner har jag, delar hämtas i Örnsköldsvik eller Sundsvall Mer bilder finns Bästa bud vinner
Tja ! ska nu sälja mina saker för har lagt av med moppe tiden, det som ja säljer är en portad bigbore 77 cc cylinder som går väldigt fint, finns goda chanser med den på strippen. sen är det ett passande bigbore 77 rör, alltså ett roost rör, och det är i väldigt fint skick och även kromat. Kan tänka mig byta mot midrace + penger från sidan eller bara säljas. lägg ett bud så får vi se , är inte omöjlig Tack och haj :)
Hej! Ska nu sälja min Aerox pga tappat intresse för den. Just nu sitter det ett Leovince handmade ZXR som har suttit på i ca 2-3 månader. Den går väldigt fint och bra. Moppen har just nu gått 844 mil. Oljan är bytt regelbundet. Den är riktigt påkostad, -Nya handtag -Höjningssats -Ny variator -Nytt bakdäck -Svart variatorkåpa -Sidostöd Säkert nått jag glömt men den är väldigt fin som sagt. Kan tänkas byta mot en Derbi, m.m. Mvh Markus!
Nu ska mopeden säljas! Det är en Yamaha Aerox -05. Det är inga fel på den, jag har beställt en ny blinkers som jag ska sätta på kostnadsfritt givetvis.¨ Det finns några få repor men det är mycket bra då den är ifrån 05- Den har åkt 840 mil, jag är andre ägaren. Alla ägarbevis m.m medföljer naturligtvis. Nypris:24999 kr Den går i 72 km/h men kan fixas så att den går i originala 45-50 kmh/h. Ni väljer vilket alternativ ni vill ha. Ni når mig mellan 11-20 alla dagar Har ni frågor? Tveka inte att kontakta mig, kollar ej mailen så ofta så ring gärna!
Hej, nu är det dags att sälja min pärla, min orangea aerox årsmodell 2008! Den är felfri men dock så har jag skrapat den 2 gånger, så det är repor på sidan det är dock inte så farliga repor. Allt är original, har inte bytt något på den. Den har gått ~500 mil och det följer även med ett lås. Jag är den enda ägaren och första registreringen var 4 April 2008. Säljer den för 15 000 kr eller bud! Ring eller maila om ni har frågor! 0703938170 Ni får jätte gärna komma och titta på den, den finns i Skellefteå.