Quantcast
Till salu inom: ”

aerox blackbox säljes

Tidigare annonser till salu

Nu är det dags att sälja Mopeden då jag ska skaffa mig ett större fordon! Men jag hoppas att han kommer att glädja någon annan! Yamaha Aerox R STYLAD Årsmodell: 2009 Mätarställning: 700 mil Typ: EU-moped Har gått igenom tre servicear, den sista ganska nyligen. Alla originaldelarna ingår som backspeglar, originallampa och stänkskärm. Samt hjälm och lås till värde av 1000 kr. Extra tillbehör som ingår: Blackbox m. fjärrkontroll (ord. pris 900kr), Soundboard som inte funkar (ord. pris 1600kr). SERIÖSA KÖPARE RINGER, använder knappt mejlen. Först till kvarn.
Nu ska jag sälja moppen! Det är en Yamaha aerox 2003 går bra! Inga lysen på bilden men har lysen till den. Som man får med när man köper! Och Blackbox helt ny ej kopplad! Setup: Malossi 70cc sport. Dellorto - Förgasare (Black Racing) 21 mm Zx Handmade lågvarvit rör Malossi Membran Ny vev från en Yamaha Neos Nya Vevlager Stage 6 Recing Luftfilter (GUL) Det som man skulle möjligen kunna behöva byta på moppen det är Tryckfjäder och Kopplings fjädrar dom är slitna! Ring om du är intresserad!!!!!
Tjena som rubriken lyder nu vill jag byta min Derbi senda xtreme 06 bytes. Moppen är i fint skick sitter på ett hebo effektrör just nu och ostrypt cdi box. Samt 13/53 drevning, gör med ett bra ax ca 80-90. Finns blackbox på moppen också som stryper den till 47km/h. Den startar på första kicken och allt fungerar utan problem, finns tyvär en spricka som man knappt märker på bakre kåpan (se bild) aldrig stört mig på det. Skicka ett Ring/smsa/maila för mer info :) Vill byta mot en Yamaha slider eller en aerox i samma prisklass runt 15000 hälst nått trim på dom.
Hej! nu ska jag sälja aeroxen pga att jag ska köpa crossmoped. Det är en 07:a som har gått 540mil. Den är stylad och trimmad. Mycket välvårdad och har alltid stått inomhus. Jag har installerat en blackbox som gör att den stryps vid 60 om man trycker på en knapp. jag har bytt ut mycket delar och ALLA originaldelar fås med. kan köpas stylad men original i motorn för samma pris om så önskas! Kan bytas mot beta rr! Maila eller ring för mer info. Taggar: Yamaha, Aerox, Beta rr, Motard, Stylad, Trimmad, Moped.
Hej. Har en Aerox som jag har pendlat med en tid till jobbet. Den är fräsch och går som den ska och servad och tvättad och står alltid inne. Dragen v-ring för att den ska gå lugnare "skönare körning" Gör ca 70. Sitter en blackbox på den med ett knapptryck så gör den 45km/h för den som vill köra i 70 på små vägarna. Snart 700 mil körda. V-ringen medföljer och lite kåpor som jag har. Negativt däcken är slitna och startmotorn är trasig. Men startar direkt på kicken. Bytes pickup.