Quantcast
Till salu inom: ”

abno fjäderhammare säljes

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag av verktyg och maskiner i smedjan. Allt säljs "på ett bräde". Vad innehåller detta då? Abno fjäderhammare 25kg Smidesstäd 75kg (Norrlandsmodel) 2st Skruvstycken, olika modeller Handsläggor Tänger Stort arbetsbord i plåt Diverse handverktyg Mobilt materialställ och lite mer i olika lådor, bra att ha.ex. Bentone oljebrännare för bygge av Oljeeldad ässja eller fläkt till koleldad ässja. Ässja under bygge Kanalfläkt Diverse material i stål. mm mm OBS Pris gäller för allt tillsammans vid ett tillfälle! Finns i smedjan i Lycke mellan Kungälv och Marstrand Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Färgen har flagnat en smula, men annars är fjäderhammaren ABNO i bra skick, med sin starka elmotor och den specialsvetsade anordning med högställda träreglar den står på för att dämpa slagen. Installationsanvisningen är lätt tillgänglig: läs i slutet av Nya Järnsmidesboken hur Mäster undervisar Lärlingen att få in hammaren i sin lilla smedja. Nu är den redo för en ny entusiast! Betongklumpen som uppskattningsvis väger tre ton ingår inte i köpet. Det ska du vara glad för. Priset är 19 000 kronor eller bud, och hammaren finns i Gnarp, en ort vid E4 mellan Hudiksvall och Sundsvall.
Fjäderhammare köpes till nybyggd smedja. Hoppas på att få ta på en av märket Abno men alla svar kommer att noggrant beaktas. Avstånd är inget hinder. -Man är ju från norrland...
fjäderhammare abno def