Quantcast
Till salu inom: ”

åsbohöns säljes

Tidigare annonser till salu

Hej! Då var det dags att sälja lite höns och tuppar efter sommaren här. Jag har då hönor och tuppar av lantrasen åsbohönor. De är helt "renrasiga". De färger de har är vita, gråa, bruna och även några spräckliga. De flesta kommer ifrån årets och förra årets kull. Tänkt mig 50 för en höna. Ring helst under kvällstid. OBS: Jag har tänkt mig att om man köper 3 hönor och en tupp kan man få dem för 100kronor. MVH: Magaretha
På grund av flytt måste jag sälja en del utav mina fjäderfän. 2 åsbotuppar 2 åsbohönor 2 blandrastuppar 4 bantamtuppar - svart, spättat, blått 11 blandrashönor De flesta är kläckta 2011, några få 2010. Hönorna värper ägg i färgerna vitt, brunt och grönt. Tuppar gratis, Hönor 50 kr/st En trio myskankor. Hanen är inte släkt med honorna. Kläckta i somras. 150 kr/trion. 4 löpankor, maj-10, bortskänkes. 5 broncekalkoner, juni-10, säljes tillsammans 800 kr/gruppen. Ring eller mejla.
August Strindberg, född 15 maj 2011 behöver en ny flock. Helst av rasen Åsbohöna, då han själv är en otroligt ståtlig viltfärgad Åsbotupp, med genbanksintyg och allt. Han är otroligt snäll med hönorna och väldigt vacker. Eftersom jag själv har dvärgcochinhöns tycker jag det vore bättre för honom att komma till en flock av samma ras, eftersom han är av gammal fin svensk lantras som dessutom är bevarandevärd. Skänkes till rätt person som vill avla vidare på honom.
Tuppen skyddas oförädlad i genbank. Genbanks intyg finns. Tuppen är drygt ett år gammal och gör inte så mycket väsen av sig. Han skulle aldrig utmana någon eftersom han är alldeles för feg. Åsbohöns härstammar från de Småländska och Nordskånska skogsbygderna. Obs) Krav på ett gott hem, isolerat hönshus och tillräckligt med yta i rastgård. Annonsen är kvar så länge tuppen är kvar. Svarar ej på mejl, ring.
Hej! Jag har några könsbestämda Åsbo kycklingar som vill flytta till nytt hem. Kläckta 17 april I färgerna vilt/bruna, svarta och grå/blå. Säljes som grupper om 2-3 hönor och en tupp. 150:-/höna 50:-/tupp Säljer endast till ett gott hönsliv med utevistelse och ett tryggt hönshus till natten. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.

... eller prova att söka på åsbohöns lantras kycklingar